Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna mojego chlopaka

co kupić chlopakowi na urodziny? ma 25 lat i myslalam o...

Polecane posty

... macie masującej do samochodu. Wszelakie zdjecia odpadają czy to w albumie, w ramce, na poduszce, na kubku, na antyramie i wszedzie indziej ;) ciuchow, majtek juz mu duzo kupilam. Mieszkamy na wsi wiec generalnie kino tez odpada. Co jeszcze bym mu mogła kupic?

myśle nad ostrym sexem w ogrodzie, ale czy nie będzie zawiedziny? :(

Gość tyczka lesnna
ja kupiłam sowjemu balanteisa:) byl bardzo zadowlony:)

Gość Ola z Opola, lat 29
zrób mu loda

albo może pasek?

Gość masz chłopaka o którym nic
nie wiesz? Nie masz pojęcia co lubi, czego pragnie i jakie są jego marzenia?

No własnie nie wiem, bo on telewizor nie lubi, na komuterach sie kompletnie nie zna, pracuje przy wykończeniach domów, jedyne co lubi to programy telewizyjne typu animal planet.

a wiele rzeczy juz mu naprawde kupiłam, mnostwo kosmetykow, ubrań, drobia\zgów typu portfel...

Gość polewa czekoladowa.
a np. etui na telefon? może pali paierosy: tu mozesz kupić popielniczkę, zabawną zapalniczę, może jakiś scyzoryk czy golarkę elektryczną?

juz mu kupowałam maszynke... i całe szczescie, ale nie pali :) scyzoryk.... hmm... myslałam o czyms takim wielofunkcyjnym.

Gość kolorowe prezerwatywy
:):):):):):):)

nie używamy prezerwatyw, ale myśle ze nakładka wibrująca byłaby ok :)

Gość Salmonela
Witam dopinam się do pytania z tym ze ja mam trochę trudniejsze zadanie, mieszkam z nim, rzadko siedzi na komputerze i rzadko ogląda telewizję, pracujemy wiec więcej jesteśmy w pracy niż w domu, coś sensownego z sensem związane ? Odpada mieszkając z nim jest to porządkiem dziennym, sex rozluzniajacy po pracy to najlepsza rzecz wiec odpada coś erotycznego, perfumy i wszystkie środki "świeżości" odpadają bo ma od tego tyle ze nie wie które używać zresztą wystarczy ze mu 3 siostry to zprezentuja, koszule majty skarpety ciuchy bluzy to ciągle dostaje nawet bez okazji, biżuteria zegarki tez źle bo już odemnie łańcuszek dostał brazoletek i zegarków nie lubi bo już go raz podpytalam o zegarek przez przypadek jak oglądaliśmy w sklepie.. Golarka tez juz odemnie dostał, ramki zdjęcia odpadają bo po co? Mieszka ze mną, tak samo inne p*****ly związane z zdjęciami. Nie robimy na ogół jakiś szalonych prezentów, znaczy on nie robi ja zawsze z czymś mu wyskoczylam. Ale teraz brak pomysłu a chciałabym mu coś kupić wyjątkowego bo to ćwierć wieku w końcu za tyle samo lat będzie Abrahama ( pół wieku) 50 lat..