Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korma dola moha

WKURWIA MNIE ten cały szoł z kubicą !!!!!!!

Polecane posty

Gość korma dola moha

co chwile przerywają program na trójce tv i nadają konferencję co sie dzieje z Kubicą że dobrze sie czuje ręka sie goi śmieje sie zjadłkolację zrobił kupe itp:O co mnie to kurva obchodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wązne ŻE PRZEŻYŁ , nic sie nie stało i skończmy ten temat do kurvy nędzy bomnie szlag trafia ja musze słuchać co Kubica robi, że zjadł zuę,że żartuje, relacje na żywo pielęgniarki Polki pracującej w tym szpitalu rozumiem, też sie martwiłam że coś mu sie stało ale jest ok i niech kurva przestaną pierdvolić !!!!!!!!! ludzie w Polsce kasy nie mają, wszystko drożeje, czynsz mi podrożał mam w doopie informacje co 10 minut na żywo o Kubicy nonsens :O

Gość korma dola moha
ludzie dorośli tacy jak ja nie jestem dziunią siedzącą na garnuszku rodziców chcę wiedzieć co z gospodarką polską chooj mnie obchodzi Kubica który zarabia miliardy co miesiąc ja nie mam co do gara włożyć po podwyżkach muszę kupować gnaty w supermarkecie na zupe a w tv pierdvolą że Kubica wypił kompocik i sie śmieje :O

Gość na czyms muszą zarobić
skoro na F1 się w tym roku nie uda :O

Cóż, chyba muszę się zgodzić, z tym że ja prawie nigdy nie oglądam TV, więc nie wiedziałam, że aż tak bardzo wszyscy przeżywają jego niedyspozycję:)

Gość korma dola moha
znowu relacja na żywo spod szpitala specjalna korespondentka tam siedzi pierwsza wiadomość w relacjach 😠