Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa1990rrrrrr

Dlaczego nie mogę schudnąć wiecej :( :( :( ?????????miała tak ktoras?????

Polecane posty

Gość kasiaaaa1990rrrrrr

moja waga zatrzymala sie na 55 kg i nie chce spaść juz od 6 miesiecy :/ wczesniej wazylam 66 kg ale bardzo bym chciala wazyc 52-3 a dla mnie to nie wykonalne nieraz z rana (ale to zadkosc) pokazuje 54 :/ ale 53 jeszcze nigdy nie pokazala :( co moge w tej stuacji zrobic ???? miala ktoras z was podobnie ??

Gość kasiaaaa1990rrrrrr
upppp

Gość ewelkkkaaa
a na jakiej jestes diecie? ulozonej przez dietetyka czy takiej co sobie sama wymyslias? dla mnie to glupota odchudzac sie na wlasna reke, a jak tak wlasnie robisz to nie dziw sie ze bedziesz chudla i tyla na przemian albo twoj organizm bedzie mial rozne akcje.

Gość gtfdrtyj
Twój organizm widocznie osiagnął optymalną, idealną wagę i to dlatego. A w ogóle waga jest pojęciem bardzo względnym, wszystko zależy od budowy, koścca. Są osoby szczupłe, które ważą więcej od tych "na oko" od nich grubszych"

Gość kasiaaaa1990rrrrrr
ale ja nie tyje zle mnie zrozumialas ...odchudzilam sie i trzymam juz wage dokladnie od 6.5 miesiaca a wsumie to chynba nawet 7 tzn 55 kg . nie mialam zadnego efektu jojo przez ten czas .... ale od okolo miesiaca chcialabym jeszcze schudnac z 3 kg i nie moge :(

Gość kasiaaaa1990rrrrrr
a nie chce sie katowac bo wiem ze katowaniem sie (tzn nic nie jedzeniem) takiej wagi nie utrzymam :/ tzn 53 kg ...... hmm odrzywiam sie raczej zdrowo jem do 18 ... no nie wiem co moge zrobic :(

Gość kasiaaaa1990rrrrrr
*odzywiam no ja mam chude kosci , lekkie waze 55 kg przy 173-4 cm .

Gość gtfdrtyj
dziewczyno nie przesadzaj, chcesz miec anoreksje? chudosc juz przemija w kanonach, chude dziewczyny nawet mezczyzna sie nie podobaja

Gość kasiaaaa1990rrrrrr
no ja naprawde nie chce z siebie zrobic jakiejs wychudzonej anorektyczki ale teraz naprawde mam troszke za duzko cialka ;) i wcale nie przesadzam tylko mowie to obiektywnie ;) tak jakbym schudla z 3 kg ladniej bym wygladala , a zwlaszcza mi chodzi o twarz bo troszke puca jestem ;)

Gość gtfdrtyj
jak puca jesteś to zawsze już taka będziesz, taka uroda. A przy takiej wadze do wzrostu na pewno dobrze wygladasz, jak nawet za chuda jestes moim zdaniem, ale nie wiem jaka masz budowe. Ale naprawde nie przesadzaj, bo jest dobrze.

Gość kasiaaaa1990rrrrrr
jestem pucowata bo mam zwyczaj trzymania jedzenia w policzkach, to u mnie rodzinne