Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska198723

pomożcie!! :(:(:(

Polecane posty

Gość kaska198723

a wiec musze wam powiedziec ze ostatni raz okres miałam w grudniu i teraz nic czasem czuje sie zle brzuch boli i piersi i jest mi nie dobrze.... zrobiłam 2 testy ten drugi dzisiaj rano i muszę wam powiedziec ze jedna kreska była czerwona a druga tak chocby sie pokazała na chwile była blada i znikła czy to też może być ciąza?? Nie powiem byłabym bardzo szczesliwa gdybym była w ciązy :) pomożcie mi proszę was :(

Gość xxxxyyyy
a jak Ci pomoc?

Gość kaska198723
niewiem no sama-boje sie iść do lekarza bo jesli to nie ciaza to niewiem co mi może być jestem młoda dopiero skonczyłam 24 lata :(

nie bój sie idz do tego lekarza jak najszybciej 2 miechy i zebyś do niego jeszcze nie poszła masakra

Gość ja mialam tak samo
hej mialam zupelnie tak samo jak w Twoim przypadku, ostatni okresmialamw grudniu. Dzis jestem w 7 tygodniu ciazy. Idz do lekarza jak najszybciej

Gość id do lekarza bo
becikowego nie dostaniesz,

no i pewnie ciąża ale idz potwierdzić do lekarza albo chociaż bete zrób a z tym becikowym to dostaniesz bez obaw do końca tego roku obowiązuje przynajmniej jedna wizyta u lekarza w ciąży wymóg o pierwszej wizycie przed 10tc wchodzi w życie dopiero od 01.01.2012

Gość kaska198723
mam malutka nadzieje ze to jednak ciąża ale bedzie co ma byc :) dziekuje za wszystko napewno jak sie cos dowiem to napisze tutaj :) pozdrawiam

Gość a skąd z tym becikowtm
to już dawno jest, ja jak urodziłam a to było 16miesięcy temu to już wymagali czy ciąża rozpoznana przed 10 tyg i czy wizyty u lekarza były, tak ze jak nie wiecie to nie wypowiadajcie się,