Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogladam i lubie

dzial beauty na youtube

Polecane posty

Gość Ogladam i lubie

Ogaladacie dziewczyny na youtube ktore kreca filmiki o urodzie, modzie makijaza itd..? A moze nagrywacie?

Gość Ogladam i lubie
UP UP

Gość tryp
Obejrzałam parę filmików, ale wkurzały mnie te dziewczyny i ich nieomylność w sprawach urody. W ogóle nie rozumiem po co nagrywają takie filmiki? :O

Gość Ogladam i lubie
Nie wiem po co he hobby nuda?nie wiem ale ja lubie ogladac kilka ulubionych dziewczyn

Gość tryp
A jakie lubisz? Ja widziałam katosu i kilka dziewczyn z uk - zwłaszcza te ostatnie były irytujace.

Gość bo takie filmiki sa przydatne
ja osobiscie lubie tylko tutoriale i recenzje kosmetykow. moja ulubiona jest digitalgirl13. lubie tez bardzo ciasteczko25 jest przesympatyczna :) nie ogladam raczej filmikow o tym co kupily czy jakies takie beznadziejne tagi. ale jesli chodzi o tutoriale to sa bardzo przydatne, ja zanim zaczelam ogladac te filmiki to nie wiedzialam jak sie cieni uzywa :P a teraz czesto dostaje komplementy na temat moje makijazu. :) jesli dziewczyna chce o siebie zadbac a nie wie jak to takie filmiki jak najbardziej moga jej pomoc.

Gość Ogladam i lubie
Ja tez lubie tutoriale makijazowe :) Ja lubie kilka Miedzy innymi ciasteczko25 niesia25 cremedelacreme28 xbebe18 czy cos takiego dziewczyna ze staniow izabelle25d i kilka zagranicznych

Gość Ogladam i lubie
Coraz wiecej dziewczyn sie pojawia i niektore naprawde bardzo sympatyczne i mozna sie usmiechanac podczas pochlaniania nowej wiedzy

Gość Ogladam i lubie
A Ty kogo ogladasz?:)

Gość Lolita1666
Ja ogladam tylko zagraniczne jak siostry Pixie woo:)

Gość diabolo nudo
ja oglądam codziennie :) ciasteczko25 nieesia izabel25 callmeblondiee cremedelacreme digit cos tam 13 rockglamprincess- wariatka litllestar kajampsy inezmj joythedreamer ............................... i wiele innych

Gość olga ola olusia
mnie troszkę irytuje xbebe18 i nissiax

Gość olga ola olusia
bardzo lubię oglądać 82inez, też angel jest bardzo fajna, no i moja ulubiona to fuzkittie

Gość szafa aladyna
inezmj - porażka w ciuchach, nie umie się ładnie ubrać, ani umalować. Nawet sie nie uczy tego robić, nie widzę żadnych postępów u niej. Po prostu brzydko wygląda i tyle. A jak zobaczyłam jak męczy dziecko w wisiadle to już wogóle wstyd, wisi ten dzieciak, bez sensu. Brak wiedzy w każdym możliwym zakresie, z tąd podejrzewam coraz więcej u niej głosów na nie pod filmikami. Dla mnie mogłaby się ograniczyć do gotowania, chociaz z tym też różnie.

Gość szafa aladyna
za profesesjonalne i miłe uważam Brunette heart, Niesia25, Paulinka jest sympatyczna, Nissiax - dziewczyny mają to coś, nie gadają o tym o czym się kompletnie nie znają jak powyższa Inezmj ( po co zaśmiecać YT szajsem? )

Gość Youtubeniet
A mnie irytuja te dziewuchy wkurwia mnie ze wszystkie uzywaja wyrazow z ang czyli ootd,tutorial,haul,blendiwanie itp..nie ma polskich slow? Musicie chamsko papugowac po kims? A te makijaze niektorych..zenujace bez kszty profesjonalizmu.jak sie mozna tak osmieszac