Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cegla16xx

Straciłem ją :

Polecane posty

Gość cegla16xx

Powiem tak , chcę żebyście mi pomogli .. Zacznę może tak . Zaczęło się wszystko od tego ze zacząłem pisać z dziewczyna ..(inna) moja dziewczyna z która bylem 2 lata .. zabroniła mi pisania .. z nią wiec założyłem inne gg by z nią pisać .Dowiedziała się o tym i zerwała ze mną ,, wczoraj kiedy już nie byliśmy i nie jesteśmy widziałem ja z innym chłopakiem .. wskoczyłem do jeziora aby ze mną poszła do domu.. w domu zobaczyłem sms dość czule to tego typa, uderzyłem ją (oczywiście z liścia)... bardzo tego żałuje ... i chciałbym wszystko naprawić .Mówi mi ona ,że bardzo jej ciężko beze mnie i w ogóle ale nie chce wrócić bo się boi ze ją zranię . Zerwałem wszelkie kontakty z tamtą dziewczyną , nigdy mojej dziewczyny nie zdradziłem .Wykasowałem nk,facebboka,gg, i wszystko gdzie mógłbym z nią mieć kontakt . Staje na uszach .. żeby wszystko naprawić . nie wiem co zrobić... jestem załamany nie chce mi się nic pic ,jeść ani ,żyć.. . pomocy.. Chce waszych dobrych rad .. aby odzyskać dziewczynę ;(( którą straciłem przez coś głupiego ..

Gość z pięsci szmate
było trzeba potraktowac:classic_cool: a nie z liscia

Gość berta berta12
a czemu tak cie ciaglo do tej drugiej dziewczyny ze pozwalales sobie na oszukiwanie swojej dziewczyny. 2) czy nie myslales wtedy o konsekwencjach swoich czynow?

Gość cegla16xx
zdawałem sobie sprawę z tego co może mnie czekać , pisałem z nią tylko 2 tygodnie miedzy nami nigdy nic nie zaszło to taki jakby to powiedzieć przyjaciel ,,, ona mi pomagała ja jej . Moja dziewczyna była o nią zazdrosna , a potrzebowałem jej rad bo miałem trudny okres....

Facet który uderzy kobietę, znaczy mniej niż zero. Pokazałeś swój prawdziwy poziom. Jeżeli dziewczyna się szanuje, to nigdy nie pozwoli Ci wrócić.

Gość berta berta12
No dla mnie to zdrada emocjonalna jest...boli tak samo jak fizyczna. No to moze teraz jedynie mozesz pokazac ze zalezy...moze wybaczy

Gość cegla16xx
Hmmmm....macie racje ... jestem zerem... od wczoraj w ogóle nie śpie , nie jem , itp itd ... Ona mowi ze mnie kocha ...ze chce wrocic ale nie moze.. ;

Gość IMO13246
Cegła to 16 przy ksywce to pewnie twój wiek...

Gość cegla16xx
Nie .. troszke starszy ulubiony numerek . . ,ale nie zbaczajmy z tematu ..

Gość beri piszaca z pracy
17 ?:)

Gość cegla16xx
eh... 18 ,....

Nie wiem, co tu jeszcze chcesz usłyszeć? Chyba naprawde jesteście nastolatkami jeżeli ona Ci jeszcze mówi, że Cię kocha. Jeszcze jest za głupia i za młoda.

Gość cegla16xx
może masz racje . .. że to ja powinienem ,,,, daj jej spokoj .. aby z kim innym ulozyla sb zycie .. .

Gość beri piszaca z pracy
Zdajesz sobie sprawe ze ty nie radzisz sobie z emocjami....bo bicie kobiety o tym swiadczy i jeszcze ooooo litosci tej kobiety na ktorej ci podobno zalezy:)... Niezła oznaka milosci :).... Jak nawarzyles piwa piszac z inną panną to tzreba je wypic....a ten jeszcze uderza dziewczyne ktora upokorzyl....... Chyba pekne ze smiechu :)