Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaa22

Nie mogę odnaleźć swojego miejsca w życiu

Polecane posty

Gość zagubionaaaaa22

Pogubiłam się w zyciu kompletnie. Mam 22 lata. Jak miałam 19 lat to wyjechałam na studia. Dopóki mieszkałam z rodzicami i chodizłam do szkoły to wszystko było ok, ale odkąd studiuję, to nigdzie nie czuję się dobrze. Najpierw nie podobało mi się miasto w którym zaczęłam studiować. Nienaiwdziłam tam przebywać, a i studia też mi się nie podobały. Więc rzuciłam. W następnym roku akademickim przenisołam się na inny kierunek w innym mieście. Ale też mi się nie podobało. Kierunek beznadziejny, miasto lepsze od poprzedniego, ale też się w nim źle czuję. Myślałam, ze to tęsknota za domem, ale wcale nie, bo jak wracam do domu to też nie jest dobrze... Dom rodzinny też nie jest miejscem w którym się dobrze czuję. Wszędzie mi źle. Z uczuciami też źle. Nie mam faceta, czuję się samotna. Mam kilkoro przyjaciół, ale to nic głębszego, po prostu znajomi, z którymi od czasu do czasu gdzieś wyjdę. Nie wiem co chcę robić w życiu, nie wiem czym się zająć. Mam wrażenie, że nie znam samej siebie. Czuję się po prostu zagubiona :( nie wiem, gdzie jest moje miejsce, czy znajdę je kiedykolwiek? Wy też tak się kiedyś czuliście? Poradźcie mi coś, bo nie jest ze mną najlepiej :(

Gość tryp
:(

idź do zakonu - tam Ci znajdą miejsce i nie będziesz miała czasu na rozważania egzystencjalne

Gość passiflora
ja tak mam od lat a mam już 34:)

coś mi się wydaje że ty nie jesteś zagubiona tylko brakuje ci celu w życiu, nie wiesz co byś chciała robić.

Gość szukaj dalej
co ci zostało, próbuj nowych rzeczy, wyjazdów, może się wreszcie odnajdziesz

Gość zagubionaaaaa22
bułeczki drożdżowe chciałabym piec