Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalalal

Czy faceci spotykają się z dziewczynami

Polecane posty

Gość tralalalalalalalal

od razu z założeniem że to tylko koleżanka?

Gość IMO13246
Dziewczyny dla mężczyzny są wyjatkowo chujowymi koleżankami...dlatego wątpie, chociaż ze względu na ilośc ludzi zamieszkujących ziemię, takie przypadki na pewno się zdarzają. ;)

Gość tralalalalalalalal
A czy możliwe, że facet spotyka się sam na sam z kobietą, która mu się nie podoba? Np właśnie zakłada, że brzydka, ale koleżanka z niej fajna? Czy facet może poświęcać swój czas po to, żeby spotykać się z kobietą tylko dla samej znajomości?

Gość mała_miiii123
Oczywiście ze tak.!

Gość bo większość kobiet w ogóle
dla samej znajomości to raczej rzadko i ze świecą takiego szukać, ale zdarzają się takie przypadki. natomiast dla samego seksu np. to i owszem, nawet z brzydką będzie się spotykał

Gość IMO13246
Jest taka możliwość, ale bardzo nikła. A facet taki to przeważnie masochista.

Gość mała_miiii123
Ja mam kumpla.. Tzn. przyjaciela, nigdy miedzy nami nic nie bylo, nie ma i nie będzie, od lat jestesmy przyjaciolmi, ja jestem w wielolwtnim związku. A on jest tylko moim przyjacielem, umawiamy się na piwo, czy ot tak zeby pogadać.. ;)

Gość IMO13246
@**cream** "oczywiscie ja tak robiłem jak mi sie laska niepodobała" Cream, Ty nie jestes zamknięty w sztywnych granicach normalnych facetów...

Gość tralalalalalalalal
Tez mam przyjaciela, z którym się spotykam mimo, ze nigdy między nami nic nie było i nie będzie, ale to trochę inna sytuacja. My się znamy ze szkoły, tam się poznaliśmy i od razu wiedzieliśmy, że umawiamy się tylko jako znajomi. Natomiast zastanawiam się jak to jest w przypadku, gdy ludzie się gdzieś poznają, potem zaczynają się spotykać sami i czy możliwe, że tylko koleżeńsko? Pytam, bo jestem w takiej sytuacji. Spotykam się z facetem dość często, on wie, że mi się podoba, zastanawiam się co on sobie może myśleć.

Gość tralalalalalalalal
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość taka prawda.......
czemu spotykajac sie z nowa osoba od razu z gory chcesz zakładac ze spotkanie ma prowadzic tylko do przyjazni? to tak samo dziwne jak zakładanie ze spotkania koniecznie ma wyniknac zwiazek:o

Gość tralalalalalalalal
Matko... ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Trudno.

Gość IMO13246
To przestań babo krążyc jak sep wokoło tematu, tylko zadaj odpowiednie pytanie: "spotykam się z facetem, który mi się podoba, on nie robi zadnych ruchów w kierunku związku. Czy mnie kocha?" Na to my odpowiemy: "Skąd kurwa mamy wiedzieć? Z kryształowej kuli?"