Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deila24

nie wytrzymam nerwowo...

Polecane posty

Gość Deila24

Mam wielki problem i czuje ze niedlugo sie wykoncze nerwowo. Mieszkam z mama, ktora siedzi w domu juz od ok2 lat, nie pracuje i chyba ma depresje po rozwodzie. Nie odbiera poczty nie otwiera ludziom drzwi. Powychodzily jakies niezaplacone sprawy typu zus itd teraz wszystko ja bede musiala za nia splacac. Moja siostra, która ma swoja juz rodzine powiedziala ze to moja wina bo jej nie upilnowalam. Czy uwazacie ze to jest fair ze ja bede to musiala splacac a moja siostra nic??przeciez to tak samo jej matka jak i moja. Ja ja utrzymuje wiec ona powinna chociaz dolozyc sie do tych splat moim zdaniem

Gość Deila24
czy ma ktos jakies rady dla mnie???jestem zalamana i chcialabym zeby mi ktos doradzil co mam robic :(

Gość Deila24
ja rozumiem siostre ze ma swoja rodzine ale dlaczego ja mam ponosic sama konsekwencje tego wszystkiego co sie dzieje??prosze napiszcie mi cos bo juz sama nie wiem czy mam racje czy nie

Gość Deila24
?????????????????????????????

skoro siostra nei mieszka z Wami, nie ma mozliwosci kontrolowania mamy waszej wiec moim zdaniem nie ma obowiazku splacac jej dlugow. no chyba, ze by chciala

Gość Deila24
jatez nie mam mozliwosci zeby ja kontrolowac bo pracuje i na dobra sprawe dlugow jej tez nie musialabym splacac bo nie sa moje, tylko ze ja nie chce pozniej matki za kratkami ogladac wiec uwazam ze trzeba to splacic a najsprawiedliwiej byloby po polowie tak uwazam

Gość Onufryyyyyyy
powinnyscie to spacic na pol bo matka moglaby was pozwac o alimenty skoro nie ma srodkow do zycia i wtedy byscie placily obie

Gość Deila24
moze ktos by sie wypowiedzial na ten temat jeszcze??? :/

Gość Sekfanna
no oczywiscie ze siostra powinna tez pomoc w takiej sytuacji to ze nie mjieskza z wami to nie znaczy ze ty masz poniesc wszystkie koszty przeciez to jest jej matka rowniez!!!

Gość Deila24
tylko ze ona nie chce bo uwaza ze to mamy sprawa i jej problem a mnie tez nie stac zeby splacic wszystko ;(

Gość Deila24
nie wiem co mam zrobic z ta moja mama ona nic nie slucha co sie do niej mowi, nie chce chodzic do psychologa itd w koncu dojdzie do tego ze mi mieszkanie dobiara jesli nie bedzie mi oddawac rachunkow i beda niesplacone :( zyc mi sie odechciewa