Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhejjjjj

Znacie jakiś tani hotel/motel w Warszawie ???

Polecane posty

Gość hhhhhejjjjj

Szukam w internecie i dupa :( wyskakują mi same marriotty i inne cuda :O najlepiej cos taniego , moze byc bez sniadania , zna ktos?

Gość nie ma tanich
poszukaj raczej hosteli albo schronisk młodzieżowych, bo tani hotel w warszawie nie istnieje.

Gość abf
na powiślu ul Tamka jest jakis hostel -chyba tani z hoteli to jeden tez na powiślu , obok mostu świetokrzyskiego - ul wybrzeze kosciuszkowskie - nie pamietam nazwy , i jeden na radzyminskiej 182 nie wiem ile chcesz kasy wydac ,ale tanich to tam nie ma :O

Gość ja znammmmmm
ja znam : agencje towarzyskie na nowogrodzkiej :classic_cool:

Gość eltitto
hostel oki doki - ceny średnie: * pokoje 8-osobowe cena za łóżko 34-52 PLN / bez śniadanka * pokoje 6-osobowe cena za łóżko 34-58 PLN / bez śniadanka * pokoje 4-osobowe cena za łóżko 50-67 PLN / bez śniadanka * pokoje 3-osobowe cena za łóżko 55-75 PLN / bez śniadanka * pokoje 2-osobowe bez łazienek cena za pokój 140-175 PLN / ze śniadankiem * pokój 1-osobowy bez łazienki cena za pokój 110-140 PLN / ze śniadankiem * pokoje 2-osobowe z łazienkami cena za pokój 175-220PLN / ze śniadankiem hostel tamka ceny tutaj: http://www.tamkahostel.pl/cennik.php plusy obu : dobra lokalizacja hostel henrix: http://www.eholiday.pl/noclegi-os0968.html

Gość eltitto
tak jak ktoś napisał: wpisuj raczej hostele bo tanich hoteli to raczej nie ma zbyt wiele... :/ Oczywiście zależy jeszcze w jakim jesteś wieku, jakich wygód potrzebujesz i czy zależy ci na lokalizacji.

Gość niebieskawstążka
wiecie wszystko spoko, ale lepiej byłoby jakoś precyzyjnie określić, co kto rozumie pod pojęciem tani. Ale np. w Hotelu Aramis można liczyć na studenckie zniżki. Więc może nie trzeba szukać hostelu tylko można w przytulnym hotelu spędzić czas.

Gość gość
Polecam hotel Aramis w Warszawie na Mokotowie. Za pokój 2 osoby z łazienką zaplaciłam 100zl na jeden dzien, ze zniska studencka 89zl i naprawde niczego sobie, wszędzie blisko, do lazienek krolewskich 10min autobusem, latwo trafic i naprawde bardzo czysto nic dodac nic ujac

Gość gość
To w Hotelu Rest masz taniej 150zł i w tym juz jest SPA itd

Gość Ladia
Jeżeli chodzi o tani hotel w Warszawie lub okolicy to ja na Twoim miejscu wzięłabym ten pod uwagę http://www.hotelponiatowski.pl/. Mają bardzo dobra obsługę a cena za pokój wcale nie jest taka wysoka jak mogło by sie wydawać.

Gość Morisonkaa
Ja słyszałam o bardzo fajnym miejscu pod Warszawą ale niedaleko do centrum. Po za tym jak poszukasz hotelu pod Warszawą to nocleg bedzie zdecydowanie tańszy. Wydaje mi się że spodobałby Ci sie ten hotel http://www.palatium.pl/Hotel-Palatium.html . Bardzo ładne miejsce, pokoje zadbane a ceny nie są wysokie.

Gość Ewa od Adama
Polecam http://bookapart.com - naprawdę tanio, aż sama jestem zdziwiona, a standard dobry i wiele lokalizacji.

Gość gość
Centrum Szkoleniowo-Konferencyjne Wojskowej Akademii Technicznej

Gość Angelika8888
Poznaje Cie. Chcesz mnie ****** w jakims tanim hotelu? Zapomnij.Nici z naszego spotkania. Jak uzbierasz kase na porzadny hotel wtedy sie odezwij.Pa.

Gość nonamek czeka na name
byłem kiedyś z taką na nockę , przyjechała po mnie swoim zajefajnym samochodem, brzydka (a ja w kryzysie więc co mi tam) ... za wszystko zapłacila, hotel, jedzenie ... w seksie - tragiczna jak się zapytałem ilu facetów miała to powiedziała ze bardzo duzo spławiłem ją (nie w moim typie i zyglądu i z charateru)... nigdy więcej

Gość gość
az taka brzydka byla?

Gość gość
ja znam i mogę polecić www.hotelsolec.pl ;) wielokrotnie juz noclegowałam tam, a ostatnio bylam takze na konferencji ;)

Gość gość
jak miałam sprawy do załatwienia w Warszawie to zdecydowałam się na rezerwację pokoju w hotelu w Jankach http://www.hotel-janki.pl/ pokój był wygodny, a dojazd do Warszawy szybki

Gość gość
bardzo blisko warszawy moge polecic Ci www.hotelsolec.pl swietne ceny i abrdzo dobre warunki, zapamietalam go pozytywnie

Gość gość
Polecam noclegi.okęcie Pod lipami. Super obsluga wystarczające warunki. Dyskretnie.

Gość Marcysia123
A RIALTO - w samym centrum Wawki? Fajne miejsce, dobre ceny. Dobry klimacik :)

Gość MartynkKAcz
hotel Rialto - w samym centrum, Można fajnie trafi na promocje... Lubię się tam zatrzymywać, bo mega ajny mają tam klimat ... i genialne śniadania! :)

Gość JudytkaNycz
Ja polecam się zainteresować hotelem Rialto - bardzo dobr ceny i wysoki standard - do tego świetna lokalizacja ;)

Gość ElkaWszołek
Hotel Rialto, zdecydowanie :) bardzo, bardzo dobre miejsce, niedrogie i w samym centrum miasta, także tym bardziej polecam :)

Gość bambinni
Ja też polecam Hotel Rialto - mega fajne miejsce. Świetna obsługa, mega klimat i wysoki standard :) Lubię do nich wracać :)

Gość gość
ja znam blisko warszawy – www.hotelsolec.pl bylam tam juz nie raz i moge smialo polecic

Gość gość
Ja znam bardzo fajny hotel pod Warszawą - Groman. Mają przestronne pokoje z dużymi łazienkami, centrum gier, do tego duży ogród w którym można spędzić praktycznie cały dzień i się nie nudzić. Obsługa jest miła, praktycznie niezauważalna.

Gość Alinat
Jeśli chodzi o Warszawę, to sobie sprawdź apartamenty Solatium Booking. Obecnie z Marszałkowskiej masz super dojazd w każdą część miasta. W okolicy masz metro, bo wątpię abyś chciał się na Warszawę pchać samochodem?;p do tego sama okolica spokojna, co przy takich miastach też jest plusem