Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zjarana_zjarany

Zioło - wasze przypałyz ziołem

Polecane posty

Gość Zjarana_zjarany

Ja pamiętam swoje pierwsze jaranie. Kumpel skołował pakiet, no to spoko. Idziemy na 6 do klatki i jaramy to. Spaliłem całą lufkę, i nic nie czuję. Później dzwoni moja była, że jest biba u takiej kumpeli, no to zwijam się z ziomkiem i idziemy. Dopiero jak przyszliśmy na miejsce, jeb.ło mnie totalnie. Siedzę i brecha ze wszystkiego, w chu.j głośno muzyki, wódka, w pizdu osób i nagle ktoś puka. Patrzę, PSY! Ja już taki wystachany, pały co my tutaj robimy, i ahahahm, jeb.ie w domu zielskiem i alko. a oni ze mamy muzyke ściszyć . Nawet o alko sie nie czepiali. Poszli sobie i dalej biba w chu.j XD

Gość do doopy ze wszystkim
ile masz lat kolo ?

Gość Zjarana_zjarany
up up. gadac o waszych przypałach !!!!1 :D:D:D

Gość rastaSandra
ja się zlałam w spodnie taka skuta konkretnie na środku miasta,a czasami jak się za bardzo zajebe to ciągle psy widze,że ktoś cos gada o mnie,ogólnie jest wesoło,

Gość Zjarana_zjarany
mam 17 XD

Gość rastaSandra
NO JA 19 HI HI

Gość Zjarana_zjarany
długo jarasz ? ja pierwszy raz, ten co opisałem to blanta zajarałem jak miałem prawie 16 lat XD

Gość kAJHF
Idź dziecko do szkoły uczyć się polskiego, bo piszesz tak bełkotliwie, że nie wiadomo o co chodzi :O

Gość rastaSandra
nie jaram często,tylko czasami,pierwszy raz to to gdzieś 15-16

Gość Zjarana_zjarany
kAJHF - chu.j cie to obchodzi jak pisze. Nie wpier.dala.j sie w rozmowe jak nic ciekawego nie masz do powiedzenie.

Gość Zjarana_zjarany
rastaSandra, ja tez teraz nie jaram czesto. W wakacje 2010 miałem taka faze, ze jarałem codziennie. moj starszy pracuje w niemczech i przyjechał na wakacje, to mi cos tam kasy dał to jarałem codziennie. ; / tylko ze tak, rok szkolny sie zaczal to se myśle .. koniec z jaraniem i jakos tak teraz 1 raz na tydzien XD

Gość ej ej ejjj
zjarana_zjarany nie wiem czy zauwazyłeś ale to jest FORUM! na dodatek babskie :P

Gość Zjarana_zjarany
DANDELION.85 - juz sie nie moge doczekac niech wpadają : )

Gość ej ej ejjj
Dandelion - nie stras ich IP bo tak czy siak go nie masz!:O moderatorem też nie jesteś.Ew.mozesz zgłosić do moderatorni...ale nie pieprz trzy po trzy bo to bez sensu :O

Ehhh dziecko rzeczywiście masz się czym chwalić. Moja znajoma zaczynała od zioła paliła je codziennie. Potem to jej nie wystarczało. Była extaza a teraz amfa i dziury w mózgu, dilerka i problemy z policją. Jak dorośniesz to zrozumiesz.

Gość rastaSandra
DANDELION.85 o widzę że odrazu psami straszysz....wez sie kopnij piętą w czoło co ty z ormo jesteś?

Gość ej ej ejjj
jak dorośnie - przecież wiecie jacy są Ci nastolatkowie - szpan przed kumplami joł jołł ... kiedyś też tak było,ale nie w tym stopniu.

Gość Zjarana_zjarany
jak sie jest nieostraznym to nie ma problemy z psiarnia. ja tez miałem kilka razy przypał, ale na dołku nigdy nie byłem co do dzior w mozgu, to fak,t niestety takowe sie pojawiają. ale lubie zielsko i tyle : )

zioło ? raz miałam przypał... chyba spaliliśmy za dużo, był wieczór, lato ale było trochę chłodniej... siedzieliśmy w jakimś parku ,a ja dostałam kompletnego zawirowania... ;D wkurzały mnie jadące samochody, wszystko się rozpływało mi przed oczami... było mi nie dobrze... wstałam z ławki i automatyczny bełt... potem przez godzinę dochodziłam do siebie... raz miałam wkrętkę ,że jakaś czupakabra mi się czai na podwórku ;D niech policja lepiej zbiera psie kupy z chodników :D

dziecko a może weź się za jakąs naukę bo nie można zrozumieć twoich słów. Moze jakis słownik ortograficzy??? Wiesz co to jest???

wiesz ...pierwszego blanta spaliłam w wieku lat 17 teraz mam lat 23 a jakoś nie widać abym brała amfę czy tam exy ;D dobra jesteś... powtarzasz jakiś schemacik który usłyszałaś od kogoś, nie masz swojego zdania. To przykre...

ehhh jej też się wiele razy udawało. No ale wszystko jest do czasu. Zacząć łatwo, trudniej skończyć. WIele razy słyszałam "e tam zioło nie uzależnia". Ale napewno sprawia, że po pewnym czasie mamy ochotę spróbować czegoś nowego, mocniejszego... I tak koło się zamyka.

Gość Zjarana_zjarany
bieu - hehe, no ja tez sie kuilka razy przepaliłem, raz miałem 2 pakiety na 2 osoby, kur.wa lezalem i rzygałem i śmiałem sie na przemian XD mało pamietam ale mi kumple mówili

Gość rastaSandra
co ty ja to leżałam z chłopakiem w łóżku taka spalona i non stop słysze że ktos puka do drzwi i ciągle mi się wydaje że to psy,tak sie bałam mówie że teraz to nas mają i tak pare godzin,poprostu sztywa ze strachu leżałam

jej jaki ty kurwa jesteś dumny z tego że sam mieszasz się z błotem. jesteś dnem kompletnym

może jestem w jakimś mniejszym procencie który z zioła jest w stanie zrezygnować i szczęśliwie wieść życie bez niego :) gdyż ani mnie do niego nie ciągnie ani nie jest mi do szczęścia potrzebne :) może to tylko moja silna wola bo z fajkami mam tak samo... na wakacje paliłam dzień w dzień po pół paczki nieraz... a teraz od października spokój ewentualnie tam przy jakieś imprezce :P ale po ziółku miło wspominam niektóre rzeczy więc nie żałuję ...

Gość Zjarana_zjarany
hehe, nieźle : P ja pamietam jak raz ( w wakacje ; / ) zjarałem sie z kolezanka ( ona 1 raz jarała ) a ze towar jak zawsze dobry i mocny to ja nieźle wkręciło. ona zaczeła cos o swojej matce gadac, ze raraz tu wbije XD kazała mi sie koło siebie połozyc ( u kumpla z domu ) i powiedziała ze jak tak lezymy to matka jej nie zczai XDDDDDDDd

Dandelion wyraziłeś już swoje zdanie to może sobie już idź stąd? ... ;)