Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataner łezro

bezpiecznie w londynie?

Polecane posty

Gość ataner łezro

mam pytanie do mieszkanców londynu ?czy jest bezpiecznie? ostatnio słyszałam o porwaniach dzieci w asdzie???i innych supermarketach... moj maz tam jest ja mam jechac z dziecmi ale sie boje...

ja slyszalam o tym 5 lat temu ze niby tez w asdzie porywaja dzieci. jak sobie nie pilnujesz to ci ukradna nawet na ulicy;)

Gość maryna ze mlyna
a dlaczego akurat w asdziea nie tesco lub lidlu?

Gość po pierwsze i drugie
zalezy w ktorej czesci Londynu mieszkasz

taaa napewno!! mieszkam w dobrej dzielnicy , i 2 tyg. ktos zastrzelil kogos w domu.. poza tym namietnie kradna auta u nas ale tylko te lepsze :D:D.

Gość po pierwsze i drugie
Osa, jak wszedzie, wlasnie. Dla mnie bezpieczenstwo na ulicy to nie duszenie torebki pod pacha, nie ogladanie sie za ramie co piec secund i nie sciskanie reka w kieszeni jedynej obrony jaka mam przy sobie - klucza, i to w dzien. A sa niestety takie dzielnice w Londynie. Ja tez mieszkam w dobrym i spokojnym miejscu, nic z tego ze z mojej ulicy kradna samochody, ale i w dzien i wieczorem nie strach samej chodzic.

wiem cos o tym mieszkalam dawno temu w Harlesden. ;) poza tym jestem zdowolona z miejsca gdzie mieszkam i czuje sie tu bezpiecznie,mimo to staram sie nie wychodzic puzno w nocy sama. jesli juz jest taka sytuacja wracam raczej taxi;)