Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusska

tabletki Clotrimazolum

Polecane posty

Gość anusska

Witam Wszystkich ! Mam pewien problem, otóż lekarz przepisał mi tabletki Clotrimazolum do stosowania raz dziennie, lecz zupełnie nie mogę sobie poradzić żeby je dobrze umieścić..podobno powinno się wkładać na długość palca ale ja włożyłam tylko tak "aby weszło" bo dalej nie dało rady, boooli :( Boję się wciskać na siłę żeby sobie krzywdy nie zrobić czy coś....:( Może macie jakieś porady ? :(

Gość anusska
naprawdę nic? :(

Gość maja na kwiatku
wiesz co.. ja jak pierwszy raz miałam te tabletki przepisane, to też miałam z nimi problem, bo są po prostu... tępe :/ ale dałam sobie radę delikatnie je zwilżając i pomagając trochę żelem intymnym. wtedy jak się rozluźniłam to zaaplikowałam je na całą długość palca i miałam wrażenie, że mogłabym jeszcze głębiej ;) także potrzebny poślizg i rozluźnienie i powinno być dobrze! mnie jeszcze szczypało po pierwszym dniu od zaaplikowania, ale potem już było ok, więc nie wiem. jeszcze miałąm do tego lacibios femina, żeby odbudować florę bakteryjną w pochwie, ale to raczej miało wpływ na niedostanie z powrotem grzybicy niż na łatwość aplikacji całkiem innego środka ;D