Gość Andriannaa Napisano Luty 9, 2011 mam 174cm i ja np. się z tego ciesze,ale wkurwia mnie jak słysze "ale ty jestes wielka" od KOLEŻANKI mającej zaledwie 163 ,albo kolegi ,który ma 165 i mówi do mnie żyrafa .. wiem,że to jest dziecinne,ale mi to przeszkadza bo jestem w 3kl LO ,zaraz studniówka ,ja kupiłam sobie śliczne platformy i nie mam zamiaru ich zostawiać w szafie ,mam w dupie to co inni myślą,ale kurde czy muszą od razu obrażać? tym bardziej ,że mam lustro i wiem jak wyglądam,a na pewno nie przypominam żyrafy :O ubieram się normalnie,zawsze ciemne rurki,jakieś topy na to rozpinane sweterki..jestem szczupła bo waże 56kg i giganta też nie przypominam:O ..cholera jasna nie wiem nigdy co odpowiadać na takie " śmieszki" bo jak coś nawet ja z żartem odpowiem typu"odezwała się z niskim podwoziem" ale mówie to z uśmiechem na twarzy i nie jakoś arogancko to mimo to zaraz mi jest zarzucane,że nie znam się na żartach :O ..dobre żarty jak się z kogoś naśmiewa za każdym razem jak normalnie wygląda.. co można odpowiadać na coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach