Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Andriannaa

mój wzrost i moi znajomi

Polecane posty

Gość Andriannaa

mam 174cm i ja np. się z tego ciesze,ale wkurwia mnie jak słysze "ale ty jestes wielka" od KOLEŻANKI mającej zaledwie 163 ,albo kolegi ,który ma 165 i mówi do mnie żyrafa .. wiem,że to jest dziecinne,ale mi to przeszkadza bo jestem w 3kl LO ,zaraz studniówka ,ja kupiłam sobie śliczne platformy i nie mam zamiaru ich zostawiać w szafie ,mam w dupie to co inni myślą,ale kurde czy muszą od razu obrażać? tym bardziej ,że mam lustro i wiem jak wyglądam,a na pewno nie przypominam żyrafy :O ubieram się normalnie,zawsze ciemne rurki,jakieś topy na to rozpinane sweterki..jestem szczupła bo waże 56kg i giganta też nie przypominam:O ..cholera jasna nie wiem nigdy co odpowiadać na takie " śmieszki" bo jak coś nawet ja z żartem odpowiem typu"odezwała się z niskim podwoziem" ale mówie to z uśmiechem na twarzy i nie jakoś arogancko to mimo to zaraz mi jest zarzucane,że nie znam się na żartach :O ..dobre żarty jak się z kogoś naśmiewa za każdym razem jak normalnie wygląda.. co można odpowiadać na coś takiego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować