Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dream theater

pupka:)

Polecane posty

Chciałabym spenetrować odbyt faceta mojego ale nie wiem jak i czym, szukam rady chciałabym przede wszytskim znaleźć sposob zeby sie w koncu zgodził

czytalam ze takie pieszczoty doprowadzaja faceta do niesamowitego orgazmu.. nie wiem czemu moj facet nie chce sie przekonac do tego, mowi ze sie wstydzi tej strefyintymnej . czy kazdy facet tak ma?

Gość kobieta_pracująca
za fraki do wora wejdź tam z im i ostro na szybko biczem chłoszcz plugaj jezykiem!! :o

wczoraj wstawilismy sie razem winkiem prawie sie udało:) było tylko lizanko i pieszczoty tyłeczka, ale nic poza tym:(

Gość rada jest dobra
Nie przejmuj sie za bardzo tym, ze facet sie wstydzi.To zwykla pruderia.Najlepiej zwiaz go i zaladuj mu w odbyt kij od szczotki.Faceci naprawde to lubie, tylko nie chca sie do tego przyznac!!!

jak wytrzeźwieje i poczuje ból w zadzie, to się schowaj

Przed pieszczeniem odbytu faceta, powinien on koniecznie nie tylko umyć ją, ale zrobić sobie dokładną lewatywę! Bardzo lubię jak mi moja Pani liże odbyt i wkłada tam paluszki , a nawet całą dłoń, a niekiedy jakieś dildo. Polecam pieszczenie i męczenie tej dziurki u faceta!!!!!!!!!!