Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egipcjannnka

CIĄŻĄ W EGIPCIE - łączmy się

Polecane posty

Gość Egipcjannnka

Zapraszam Panie które mieszkają w egipcie na pogawędki gdzie chodzicie do ginekologa ? polecacie jakiegoś?

Gość ghnjdg
tak ALLADYN jest najlepszy

Gość nbhdieenb
nie zle go okreslilas w obecnej sytuacji jest po prostu BOMBOWY:D:D:D

Gość Egipcjannnka
Tak mieszkam w Egipcie:) mam męża Egipcjanina i szukam jakies moze kolezanki która tez jest w takiej sytuacji jak ja:)

a nie boisz się że bedziesz musiała juz tam zostać?? przepraszam że tak nie na temat ale bardzo mnie interesuje ich kultura i jak byś nie miała nic przeciwko to bym chetnie dowiedziała sie paru rzeczy :)

Gość ghnjdg
ona sie nie boi w razie czego ryj do wora wlozy i po sprawie

Gość Egipcjannnka
nie boję sie bo chce tu zostać:) bardzo mi się tu podoba:)

bedzie zachwycona beda ja walic wujkowie,bracia,kuzyni,koledzy a ona bedzie nadal mowic ze go kocha;)

Podoba Ci się ?? Ok , bo mieszkasz tam pewnie nie długo, ale co w sytuacji jak będziesz chciała wyjechać z dzieckiem i wtedy zaczna się problemy...Podziwiam, rozumiem że mąż pewnie przystojny :) ale to jest jednak zupełnie inna kultura niż nasza ciekawe czy bedziesz w stanie sie przyzwyczaić.

Gość ghnjdg
ewentualnie wlozy glowe w kał męża i tyle....puści ją z obsranym ryjem do domu

Gość Egipcjannnka
Jestem tutaj od 1,5 roku:) Wyjechałam na wycieczkę i poznałam mojego kochanego mężą:) kocham go nad życie i on mnie :) Dzidzi urodzi się za 7 miesięcy, we wrześniu przyjedzie moja mama z siostrą na 3 tygodnie:) a my jedziemy na święta Bożego Narodzenia razem do moich rodziców:) Moje kochanie pierwszy raz zobaczy śnieg:D

Gość ghnjdg
tymczasem w niedalekim miejscu ktoś włożył ryj do wora

Gość Egipcjannnka
cieszę się z życia w egipcie między innymid latego ze tu ludzie nie są tak stereotypowi jak te osoby kore tu wypisują takie pierdoły

Gość najlepiej to przez google
A Twój mąż był kiedyś w Polsce? Poznał Twoją rodzinę? Poznałaś go na wycieczce i zostałaś, czy potem dojechałaś? Półtora roku go znasz, czy półtora roku jesteście małżeństwem? Bo to zajebiście krótko, biorąc pod uwagę, że on pochodzi z zupełnie innej kultury :o

Ona o to nie pytała... nie pytała o Wasze zdanie na temat jej związku więc sie odwalcie.... Szuka innych mam z Egiptu

Gość Egipcjannka
Znany się 5 lat :) Ja dokladnie 5 lat temu pojechałam na wycieczkę do Egiptu i go poznałam :) przedłużyłam sobie pobyt z 2 tygodni do trzech - potem poszukał mi samolotu do domu i zaprosiłam go do siebie:) Mama i siostra go poznały :) przyleciał latem :) był chyba ze 3 razy. My na pcozatku zamieszkalismy w Egipcie i nie braliśmy ślubu:) 1,5 roku temu wzięliśmy jak juz się dotarliśmy:) A teraz czeka mnie dzidzia:) chciałabym dziewczynkę - byłaby taka śliczna:)

Gość Egipcjannnka
Znany się 5 lat :) Ja dokladnie 5 lat temu pojechałam na wycieczkę do Egiptu i go poznałam :) przedłużyłam sobie pobyt z 2 tygodni do trzech - potem poszukał mi samolotu do domu i zaprosiłam go do siebie:) Mama i siostra go poznały :) przyleciał latem :) był chyba ze 3 razy. My na pcozatku zamieszkalismy w Egipcie i nie braliśmy ślubu:) 1,5 roku temu wzięliśmy jak juz się dotarliśmy:) A teraz czeka mnie dzidzia:) chciałabym dziewczynkę - byłaby taka śliczna:)

Gość no a ta sytuacja teraz
w egipcie jak tam jest? nie bombardują was? a internetu ponoc nie ma to jak??

Gość Egipcjannnka
u nas nie bylo jakis zamieszek. janie mieszkam w Kairze - tam było najgorzej - tak to jest spokojnie:)

Gość Egipcjannka
cięzko znaleźć jakas Polkę :(

Gość twój męzuś pewnie z
wypiętym tyłkiem modli się, żeby był synuś a nie córka. A swoją drogą to od kiedy egipcjanie są piekni, bo wg mnie wyglądają jak brudasy

Gość moje własne odczucia
a polacy to zachlane i spocone ryje:d

Gość do nietolerancyjnych
dodam jeszcze że jwiekszość polaków kojarzy mi się ze śmierdzącym spoconym capem, z brzuchem jak do porodu, piwem w garści, skarpetach zakłądanych do sandałów i wytartej papie ala skórze. Dziękuję za uwagę. To tyle jeśli o stereotypy chodzi.

Gość Egipcjannnka
Az-Zakazik:)

POczekaj az dziecko sie urodzi to bedzie schizma!Mezulek pokaze ci swoje ja.Dziwie sie,ze wciaz tyle glupich polek da sie nabrac na zaloty arabow.Fuj ja ich nie cierpie.

Gość Naki02
Mnie bardzo interesuje kultura Egipska i wiem ze kiedys tam pojade musze tylko kase nazbierac. Ostatnio bylam w Tunezji i jestem pod wrazeniem jacy to mily i przyjazny narod. Zycze duzo wam szczescia:)