Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzyczona niemca

zaręczyłam się z Niemcem- koleżanki mnie zwyzywały..:(

Polecane posty

Gość kibiteczek
Pewien psycholog powiedział, że nie ma przyjaźni doskonałych i jeśli przyjaciółki zawodzą przestajemy się z nimi przyjaźnić. ja Ci zycze jak najlepiej, chociaz mam w rodzinie przypadek, gdzie takie pol- niem malżeństwo niestety rozpadło się, bo po kilku latach Niemiaszek stwierdzil, że ona jest za biedna dla niego.

Gość co ztym Jugendampt
dokladnie popieram poprzedniczke tak samo jak nie ma malzenstw doskonałych i wszystko sie moze zdarzyc,oczywiscie nie mozna zakladac ze sie rozwiedziemy bo po co wtedy brac slub ale trzeba zawsze brac taka ewentualnosc pod uwage tak samo jak nie zakladamy ze bedziemy mieli raka dopoki nam się to nie przydarzy a jednak takie przypadki cjhodza po ludziach a przeceiz nikt tego sobie nie zyczy.tak ze nie badz taka pewna ze on cie nigdy nei skrzywdzi,ze tak cie kocha ,oczywiscie trzbea ufac swojemu ukochanemu ale zostaw cos z siebie dla siebei... moje 3 znajome sa w niemczech maja mezow polakow ale urodzonych lub wychowanych od wczesnego dziecinstwa w niemczech tak weic sa bardziej niemcami niz polakami i coz,jedna juz się rozwiodła i nie wraca do polski choc tam w niemczech nei ma nikogo bliskiego oprocz bylego meza i 2 coreczek i wlasnie dla nich nie wraca bo nie moze bo nie mogłaby ich zabrac do siebie,powiedziala mi ze one tam chodziły do przedszkola potem do szjkoły wiec jakoby panstwo niemieckie zainwestowało w te dzieci i tak latwo się odpuszcz,a,mmaz nie zgadza się na wyjazd do polski i tyle. 2 pozostałe znajome sie nie rozwiodły ale zyja jak pier\s z kotem,a raczej chowają glowe w piasek bo mimo ze sa nieszczesliwe to wiedza ze nie moga wrocic do polski chyba ze bez dzieci. tak wiec wiesz,fajnie jak się jest w narzeczenstwie sa kwiaty,wspolne kolacje i wypady do kina ale co bedzie jak si ę wam dzieci porodzą? nie bedzie juz tak romantycznie po paru latach wspolnej rutyny .

Gość narzeczona niemca
Wiecie ja nie mówię,że my będziemy żyli ze sobą do końca życia( chociaz bym chciała ) bo wiadomo jak to jest . Ale to nie zależy od narodowości tylko od człowieka . Co w Polsce nie ma rozwodów czy nieudanych związków ?No,są . Kochamy się i będziemy ze sobą nawet gdybym musiała zerwać całkowity kontakt z ' przyjaciółkami ' . Przyleciałam tylko na kilka dni,a już chcę wracać..

Gość gość
A wiesz coś ci powiem polskiego się nie zapowina jesteś zabawna ja znam panią która mieszka w usa 20 lat i świetnie mówi po polsku