Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaas

studia pomozcie mi!

Polecane posty

Gość ankaaas

Mieszkam w oswiecimiu, interesuja mnie tylko studia zaoczne. Jestem w 4 klasie technikum-technik ekonomista i planowalam ze najlepiej mialabym tutaj na miejscu i wlasnie jest jeden kierunek ktory moglby mnie zainteresowac do czasu kiedy nie spojrzalam na plan zajec...maja tam jezyk angielski;/;/ przeciez to masakra jakas bedzie bo to pewnie wszystko zwiazane z finansami, ja panicznie boje sie jezykow obcych i nie wiem jak to wszystko wyglada na studiach;/ Sa to studia 3 letnie, koncza sie otrzymaniem tytulu licencjata. Ja juz nie wiem co ja mam robic, w oswiecimiu za duzego wyboru nie ma, a wszystko z zarzadzaniem bo praktycznie to jest tam realne ma j. ang;/ Pewnie nie pojde wogole na studia, bede pracowac w sklepie spozywczym i to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie:( Mam dosyc:(:( Boje sietego angielskiego bo nie wiem co tam bedzie konkretnie;/ Na stronach uczleni naprawde nic nie mozna znalezc...tak samo jak chcialam sie dowiedziec czy zajecia odbywaja sie tez w piatki czy tylko soboty i niedziele zebym mogla isc do ewentualnej pracy ale nic na ten temat nie ma;/ gdyby to byly studia nie platne to by mnie to walilo a tak pojde zaplace i co potem zrezygnuje?:(

Gość Katarina z Wawy
Nie rozumiem z tym angielskim, boisz sie kosztow, czy nie lubisz sie uczyc jezyka, na kazdych studiach w tym momencie jest jakis jezyk obcy, bardzo czesto jest to wlasnie jezyk angielski. Przybliz problem, to moze cos poradzimy:)