Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotkaasas

zawszę bede sama, bo jestem samotnikiem, chce miec kupe kasy i jezdzić po świeci

Polecane posty

Gość migotkaasas

sama! bede poznawać ludzi i odjezdzać w kolejny zakątek, nic nie pozostawiając za sobą, to moje marzenia ::D

Gość maniuś kitajec
Zawsze coś pozostawisz, kał, resztki naskórka, napiwki, złe wspomnienia...

Gość Tambourine
Migotka, a nie wolałabyś jeździć po świecie ze ekstra facetem?

Gość Tambourine
Za literówki nie odpowiadam. :D

Gość migotkaasas
nie wiem chyba nie, bo nie potrafie sie tak przywiązywać do ludzi, owszem do rodziny najblizszej jestem przywiązana, ale do innych nie...wydaje mi sie ze zawsze bede sama, gdy jestem sama czuje się wolna, czuję że oddycham :)

Gość Tambourine
Ale mówię, może jeżdżenie po świecie z facetem. Wolność i bliskość w jednym. :D Tylko, że wtedy odpada przygodny seks na obczyźnie, ale coś za coś. :classic_cool:

ja nawet do rodziny nie jestem przywiązana niestety jak ktos sie wychowywal w rodzinie bez uczuc to teraz jest takim czlowiekiem jak ja ktory nie ma wyzszych uczuc nawet jak jakis zalązek uczuc sie pojawi to ja nie potrafie tego okazac jednym slowem przypadek beznadziejny :P

Gość najtrudniejszy przypadek
miszekkk - skąd ja to znam? :) Ale nie chodzi tylko o rodzinę. Zdałam maturę, nie utrzymywałam z nikim ze szkoły kontaktów, po studiach to samo, skończyłam gdzieś pracę to samo. Mimo że nawet fajnie było. Ale ja na to wszystko nie mam ochoty. Też będę sama, bo chyba nie potrafię inaczej.

mi to ojciec tak psyche zrujnowal teraz jestem taki samym psycholem jak on

Gość najtrudniejszy przypadek
miszekkk - mój ojciec też zawinił bardzo tej sytuacji, ale nie ma sobie nic do zarzucenia.

Gość migotkaasas
a ja nie jestem psychiczna, ja mam taki charakter poprostu, może tez miałam troche za malo uczuć..nie wiem, ale kocham byc sama ze sobą, ze swoimi myślami, nawet tego nie widac bo jestem towarzyską osoba lubie imprezy, ale to co naprawde mi w duszy gra to samotność, wolność, przygoda

ja mam tak samo. tez jestem samotniczka i lubie moja samotnosc. oprocz rodziny to mam jedna bliska osobe i wiecej mi nie trzeba. faceta tez mi nie trzeba. a czasem to nawet obecnosc rodziny mnie irytuje. i tez zamierzam jezdzic po swiecie, podrozowac i nie miec zadnych zobowiazan. dziekuje.

Gość maniuś kitajec
Ja dużo jeżdżę autobusem po moim mieście i powiem wam, że żadne towarzystwo nie jest mi potrzebne i wszędzie jest tak samo 🖐️

Gość migotkaasas
o co ci chodzi-> takie życie jest piękne!