Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kuku123

kiedy przestałyście mieć ochotę na sex w ciąży??

Polecane posty

Gość a kuku123

pytanie jak w temacie

Gość jestem w połowie
...8 miesięca i ciągle mam ochotę:-)

Gość jestem w połowie
oczywiscie moja ciąza przebiega prawidłowo więc nie mam do tedo przeciwwskazań,

Gość babka 135
czym większa ciąza i czym więcej hormonów tym miałam większa ochote tak więc niektórym do końca ciąży sex słuzy i się podoba, duzo zalezy też od partnera niektórzy faceci się boją że zrobią matce lub dziecku krzywdę np. uciskając na brzuch, pod koniec ciązy orgazm może też wywołać poród

Gość prilisss09
Na samym początku jak jeszcze nie widziałam że jestem w ciąży ale wróciła ok. 5 mc ;) i tak już do samego końca miałam taki napał jak nigdy ;D

Gość ja nie miałam ani przed ciążą
i teraz też nie mam (23tc), jakaś dziwna chyba jestem, bo sex do życia nie jest mi potrzebny :O

Gość a kuku123
ja jestem w 8 mc i mam ochote ale sie boje, że moj orgazm moze poród wywołać....

Gość jestem w połowie
no to jesteś w tej sytuacji co ja 5 tyg. mam do terminu tez słyszałam że orgazm moze wywołać skurcze porodowe ale to dopiero po 37tyg. ciąży,staram sie żeby nie dostać orgazmu jest to trochę bez sęsu byc może ale mam teraz straszną ochotę pieścic się z mężem a boję się wcześniejszego porodu

Gość a kuku123
my się kochaliśmy do 6 kiesiąca ale przestaliśmy..tak mam na pieszczoty łechtaczkowe i ogólnie ale się boję.. i pieszczenie wygląda teraz na orgazm jednostronny tylko u mojego męża...poza tym biorę magnez na skurcze, wiec i temu nie chcę ryzykować. :( ehhh przeba czekac do lata :)

Gość profesor miodek
SENSU!!!!

Gość jestem w połowie
no u nas też jest teraz orgazm jednostronny ale szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza,lubię poprostu jak mąż mnie pieści całuje przytula i jest ''wemnie'' i to mi wystarczy,też biorę magnez i to podwójną dawkę bo mam mocne skurcze wprawdzie bezbolesne i ponoś nie grozne no ale...lekarz zalecił to biorę