Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciastko-

pomozcie! nie wiem co robic..

Polecane posty

Gość Ciastko-

Wiec jestem z moim chlopakiem prawie rok. Na samym poczatku to byla taka wielka milosc, ale teraz to juz sie troche zmienilo choc dalej sie kochamy. Niedawno poznalam chlopaka na zajeciach, odrazu mi sie spodobal. jest przystojny i do tego madry i z poczeciem humoru. dobrze nam sie rozmawia i kiedy zawsze go widze to odrazu mi skacze serce jakbym sie w nim zakochala. podle sie czuje ze mam takie uczucie do niego majac chlopaka. On wczesniej zapraszal mnie na imprezy ale zawsze rezygnowalam. niedawno sie dowiedzialam ze ja tez mu sie podobam. wracajc do mojego chlopaka to kocham go ale on jest bardzo zazdrosny o wszystko, nawet jak na zajeciach rozmawiam z innymi chlopakami doprowadza mnie to do zlosci ;/ i czasem podczas naszego seksu mysle o tym chlopaku (jakbym chciala zeby to byl on a nie moj chlopak).. nie mam pojecia co robic, kocham swojego chlopaka ale czuje cos silnego to innego.... mam na niego wielka ochote. co robic?

Gość Najlepszy prawik pod słońcem
Na dobry początek przestań pisać na Kafe.

Gość idz do psychiatry
dziecko:classic_cool:

puknij sie w ten walniety leb

Gość nanaaana
przegruchaj tamtego! :) rzuc obecnego. jak z tamtym sie nie ulozy to samcow mamy do wyboru i koloru :D

Gość Memodka
Może daj sobie trochę czasu, a rozwiązanie samo przyjdzie. Spróbuj się zdystansować. Przemyśleć czy miałabyś wątpliwości do bycia z obecnym chłopakiem, gdyby nie nowo poznany? Może ten nowy to tylko chwilowa fascynacja, coś nowego, świeżego i nie warto zmieniać swojego życia dla niego.