Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZLOSC.

Polecane posty

Ależ jestem wkur... na siebie. Aaaaaa.

Gość com siem stalom
?

Ogólnie dziecioada, mam jakieś huśtawki ostatnio. Wzoraj byłam na niewodku na gg, On był dostępny, gdy weszłam On wyszedł. Napisałam Mu "Miło, że wychodzisz z gg jak ja wchodzę, dobranoc". A dzisiaj byłam z moim mężczyzną na treningu tańca. Trener pokazuje kroki. My sie ich uczymy, ja robie zle, Rmój mężczyzna mi to mowi, ze nie tak i pokazuje jak mam robic. Ja wyklocam sie, ze nie ma racji, po czym strzelam focha. Trener przyznaje Mu racje. I tak 3 razy dzisiaj na tancach. I na koniec uslyszalam ze jestem jakas drazliwa i mam hustwke nastrojow i na tance chodzimy dla zabawy a nie zeby sie sprzeczac. Po czym kazal mi sie wyspac przed weekendem i spotkaniem z Nim zeby nie przychodzic taka drazliwa... Szoke, co mi jest z tymi fochami. To się wcześniej nie zdarzało.

Gość aktory
jestes nim znudzona ale przyzwyczajona, inaczej juz bys go rzucila. jak go stracisz to docenisz. wyspij sie i rznij glupa :D

Up.

Nie, wlasnie nie jestem. Szalenczo zakochana, to dopiero roczny zwiazek. Nie wiem co mi wlasnie jest z tymi fochami. Rznac glupa - juz Mu napisalam, ze przepraszam za dzisiaj i ma racje, od 2-3 dni jestem drazliwa, ale to dlatego, ze jestem przemeczona. Odpisal "Nie gniewam sie, poloz sie wczesniej sdzisiaj i odpocznij. Dobranoc Slonko.:*" wiec mam nadzieje, ze serio sie nie gniewa za te nieuzasadnione fochy.

Gość aktory
pewnie ze nie :) nie martw sie, bedzie dobrze- staraj sie ze wszystkich sil nie fochowac a jak tak bedzie to od razu sie wybielaj w jego oczach. badz aniolem. Dobranoc ;*

Mam tak pierwszy raz, więc tym bardziej jest to dla mnie dziwne. Dziękuję za miłe słowa, tego mi było trzeba. Spokojnej nocy. :*

Up.

Gość skąd ja to kurcze znam
oj ja też jakaś podkurwiona chodzę ostatnio ciągle ;/