Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOJA FANTAZJA

Marzę o masażu

Polecane posty

Gość gość
Kto nie chciałby dobrze! Jesteśmy zapracowane, zmęczone, zdenerwowane marzę o wolnym dniu, bez telefonu, pośpiechu, szału zakupów, robienia obiadu, narzekania rodziny, sprzątania, szorowania, pucowania, błyszczenia okien i klamek, biegania, prania sterty ubrań potężne oklepanie po całym ciele tak ,żeby poczuła się jak w raju herbata w dużej filiżance , rozluźniająca i zapominasz o bożym świecie:)

Gość gość
Wybiez się do sauny,czasami widze że ludzie robią sobie piling solny to i może Ciebie ktoś wymasuje.

Gość gość
Wybrałabym się do groty solnej:)

Gość gość
Jak to z tym peelingiem tak jeden drugiego na golasa?

Gość gość
Peeling czekoladowy, pycha:) w ręczniku leżysz spokojnie, odnowa biologiczna, pachniesz słodko, skóra piękna i miękka, chętnie zanurzyłabym się w lawendzie po samo szyję, lubię letnią wodę w gorące dni, czujesz się świeżo i rześko dobrej nocy

Gość gość
Na świecie robią różne masaże, na kłucie bambusem nie godzę się, leżysz jak na kolcach:)

Gość gość
super mam dosyć jesienii marzy mi się ciepła plaża beztroski czas 🌼 +:classic_cool:

Gość gość
Ja chodzę na masaż z erotyką

Gość gość
Czuję lawendę, gardenie, pomarańcze, drzewo sandałowe ciepłe słońce na całym ciele i jeszcze muzyka wyciszająca najlepiej melodyjna masaż ma być przyjemnością i odpoczynkiem normalny i bez tych różnych szaleństw warto zaczerpnąć wiedzy z innych źródeł jak to było od początku świata

Gość umiesniony21
a gdzie taki masaż dobry erotyczny w łodzi tylko nie jakies smyranie tylko prawdziwą sztukę

Gość gość
Nie jestem z łodzi

Gość gość
A ja z Marsa

Gość gość
Daleki Wschód to wielka sztuka, uzdrawiająca moc, nie tylko ciało odpoczywa , ale psychika też, skupmy się na miłych rzeczach, czujmy się młodo, każdy dzień jest ważny, mam lepszą formę, dobrze śpię, lepszy nastrój, najlepsze miejsce to tam gdzie lubisz spędzać czas, rozwijasz karimatę i siadasz w spokoju, dajesz sobie więcej luzu, oddycham głęboko, podnoszę nogi do góry i trzymam tak długo aż się zbuntują, patrzę na niebo i uśmiecham się do siebie.