Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HariKrishma

Dziwny stan...

Polecane posty

Gość HariKrishma

Otóż czaasem przeżywam dziwne stany błogości... trudno mi jest to wyjaśnić słowami. Ciężko jest mi siebie do takiego stanu doprowadzić , prawde mowiac to od czasu do czasu sam sie pojawia, odczuwam to jak pewien rodzaj hipnozy, lecz hipnozą to nie jest napewno, tylko stanem przyjemności w okolicach głowy, takie przyjemne swędzenie, z którego nie chce wyjść i moge bezczynnie sie patrzec w jeden punkt. Przestaje sie tak czuc, gdy zrobie cos gwaltownego. Zauważylem ze wywoluja to we mnie ludzie. np. mama, siedialem obok niej, tlumaczyla.. pokazywala mi na ekranie, co zmienic, a ja sie patrzylem i zaczelem w obrebie glowy czuc taka niesamowita przyjemnosc, takie zahipnotyzowanie. Albo , gdy rozmawialem z dziewczyna, i ona mnie dotykala strasznie delikatnie i opowiadala cos. W zyciu przezylem moze to z 20 razy. Zdarzylo mi sie to takze dzis i postanowilem napisac. Czy macie tak samo ? Czy jest jakis sposob aby to wywolac? Nigdy o takim czyms nie slyszalem, a zastanaawiam sie czy to jest normalne ?.