Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaminka76

Kayookie

Polecane posty

Gość kaminka76

Znacie ? kupiliscie cos od nich ?

Gość gość
Witam, chciałabym napisać o sklepie który się nazywa bacca scrittorini, inne nazwy to md group, kayookie. jest to sklep w krakowie z galanteria skorzana ,ale maja rowniez inne oddziały w polsce. otworzyła się teraz w galerii bronowice. w przeciagu miesiaca 3 osoby sie zwolnily z wlasnej woli z powodu zachowania wspolwlascicielki ktora traktuje pracownikow okropnie. na 12h nie ma zadnej przerwy. ma sie stac kolo torebek i z miejsca nie ruszac.jezeli sie popelni najmniejszy blad to jest sie nazwanym debilem idiota kretynka osoba bez mozgu, racje ma zawsze ona i nikt wiecej, malo tego zachowanie jej wobec klientow tez ma wiele do zyczenia. reklamacje nie sa uznawane z gory. sa to rzeczy badziewne, dla klientow wymyslala ze sa one z francji ( byc moze i sa ) ale wszystko jest wyprodukowane w chinach. ceny sa ogromnie wysokie. takie same produkty sa dostepne w sieci za polowe ceny. szef bacca scrittorini jest osoba bardzo wporzadku, natomiast jego wspolwlascicielka jest pyskata, i bez jakiejkolwiek kultury.jedynie co umie to wysmiewac sie z drugiej osoby i z laska obsluzyc bardziej wymagajacego klienta.

Gość gość
obsługa jest miła i życzliwa, a asortyment w porządku

Gość gość
Pracowałam tam kiedyś, dokładnie to na wysepce w M1 w Poznaniu. Pamiętam 2 w miarę młodych wtedy właścicieli i taką starszą babę która była chyba ich pomocnicą albo też jakąś współwłaścicielką, dokładnie nie pamiętam. Pomijam, że wszystkie torebki są chińskie a kazali mi mówić, że sprowadzane z Włoch i Francji. Oczywiście tego nie robiłam bo robiłabym z siebie kretynki jeśli nawet głupia metka w torbie jest MADE IN CHINA. Pomijam jakość produktów. Z daleka śmierdzi chińszczyzną. Reklamacji prawie wcale nie uznawała ta baba nawet jak z daleka było widać, że to produkt gówniany a nie złe użytkowanie. Jeśli torba jest wielka a ma tandetne rączki, które pod wpływem ciężaru się urywają to chyba nie jest złe użytkowanie he ? Po to jest duża żeby do niej włozyć więcej, jakby ktoś chciał torebkę na portfel i telefon nie kupowałby worka. Ale i tak odrzucali reklamacje bo klient nosił w torbie za dużo rzeczy...zenada ta firma. A ta baba była wstrętna, wyjście do toalety było wielką łaską od jaśnie pani ... chora psychopatka. Jeszcze na koniec, przy inwenturze podejrzewali mnie o kradzież bo były braki, bo oczywiście to, że stoisko nie miało żadnego zabezpieczenia i każdy mógł sięgnąć po towar - to nie miało żadnego znaczenia, to ja ukradłam...żenada po raz drugi powtarzam.

Gość gość
Żeby najniższa krajowa.... Dostajesz zlecenie na 300zl a do łapy 1300, na dodatek nie cala wypłatę tylko zbierasz ja z utargow.. Nieraz jest nawet tydzień. Ona jak i szef dra mordy i nie maja poszanowania dla pracownika, przy kliencie potrafi zrobić awanturę. AA i przede wszystkim... Ci państwo oszukują skarbowe, paragon formalny wydawany jest tylko przy platnosciach karta.. A jeżeli się boisz i starasz nabijac wszystko na kasę dostajesz reprymendę.. Ogólnie według nich powinnas się cieszyć ze dali Ci prace... Pfff... Torebki czysta chinszczyzna, nawet to kolo skory nie leżało, przychodzi smierdzace jak z allieexpres..

Gość gość
a ja kupiłam sobie u nich portfel skórzany mam drugi rok i jestem bardzo zadowolona -chyba twoja opinia jest lekko przesadzona

Gość gość
przecież tam są sprzedawane torby eco ,a nie skórzane ,więc czemu piszesz że obok skóry nie leżały?

Gość aagraffka
z P Beatą jest różnie ,ale na Macieja nie dam złego słowa powiedzieć ,wiadomo że wymaga ,ale nigdy na mnie nie wrzeszczał ,a pracowałam ponad rok ,a co do towarów są lepsze i gorsze ,sama mam parę torebek i wszystko jest ok ,choć reklamacje się zdarzają

Gość HablaHabla
Reklamacje które odgórnie są odrzucone... Torebki które na tandecie w Krakowie kupisz za 40zl a nie za 147.. PAN Maciej tez czasem się wyzywa.. Jak i Pani B..