Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (((((agisek)))))

Wisząca skóra na brzuchu

Polecane posty

Gość (((((agisek)))))

Jestem prawie 3 lata po porodzie.. W ciąży miałam ogromny brzuch, który mimo smarowania kremami, cały pokrył się w rozstępach. Po porodzie wyglądał strasznie-wielki, pomarszczony flak.. Przez te 3 lata się trochę wstąpił, skóra jest ładniejsza, ale przez to, że schudłam do wagi sprzed ciąży, został mi wiszący kawałek skóry i nowe rozstępy mi wyszły. Fakt-w ubraniu nie widać flaka, ale jak się rozbiorę, to patrzeć na tę fałdę nie mogę. Czy w miarę upływu czasu wstąpi się to całkowicie?

Gość (((((agisek)))))
Halo, wszyscy już śpią?

Gość alaaaa ma kotaaaa
a ćwiczysz ?? ja jestem 3 tyg po porodzie i nie mogę sie doczekać aż skończy się połóg. Brzuch też wisi, może nie tak strasznie jak Tobie ale jednak... Mam nadzieję, że brzuszki, hula-hop i inne ćwiczenia zdziałają cuda :)

Gość wątpie tu trzeba
plastyki brzucha

Gość alaaaa ma kotaaaa
no zależy ile tej skóry jest... ja przed ciążą schudłam 20kg i dzięki ćwiczeniom i kremom mój brzuch nie był obwisły- owszem miałam więcej skóry ale prezentował się normalnie.

Gość tylko 2
moge sie zalozyc ze ani razu nie cwiczylas po porodzie ;// i co,liczysz moze ze bedziesz miec super brzuszek z super miesniami i bez rozstepow? kobieto wez zacznij cwiczyc, "z czasem" to ci sie to pogorszy a nie polepszy z siedzeniem na d...

Gość oleksja11
jestem 17mcy po drugim porodzie, cwicze regularnie-ponad 1,5h dziennie,znam sie na fitnesie satd wiem ze treningi sa prawidlowe i skora wisi wiec madrosci o cwiczeniach sobie darujcie...kazdy jest inny