Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hurtsikk

Hurts - Blood, tears, gold

Polecane posty

Gość Hurtsikk

Nigdy nie myślałem, że mogę cię zapomnieć Nigdy nie myślałem, że będę, kim jestem teraz To dwadzieścia sekund od kiedy zostawiłem cię Bo nigdy nie mogę być twoim kochankiem Znalazłem inną dziewczynę, bałagan wokół mnie Więc nie sprawisz mi cierpienia Spójrz mi w oczy Nie ma naprawdę nic do stracenia Teraz wiem, Że nigdy więcej nie wrócę do ciebie Gdy miłość przechodzi w zimno Krew, łzy i złoto Nie uczyni jej lepszą I nigdy nie pozwolę Ci spaść, kochanie, kochanie I nigdy nie pozwolę Ci spaść, kochanie, kochanie I to nie będzie nic lepszego Krew, łzy i złoto To dwadzieścia sekund od kiedy zostawiłem cię I pamiętam, dlaczego nigdy nie spojrzałem do tyłu Nie mam powodu, aby ci przebaczyć Widzę to w twoich oczach cierpienie ukrywa się za niebieskim, Ale wiem, Że nigdy nie ukryjesz prawdy, Prawda, kochanie Gdy miłość przechodzi w zimno Krew, łzy i złoto Nie uczyni jej lepszą I nigdy nie pozwolę Ci spaść, kochanie, kochanie I nigdy nie pozwolę Ci spaść, kochanie, kochanie I to nie będzie nic lepszego Krew, łzy i złoto Gdy miłość przechodzi w zimno Krew, łzy i złoto Nie uczyni jej lepszą Gdy miłość przechodzi w zimno Krew, łzy i złoto Nie uczyni jej lepszą I nigdy nie pozwolę Ci spaść, kochanie, kochanie I nigdy nie pozwolę Ci spaść, kochanie, kochanie I to nie będzie nic lepszego Krew, łzy i złoto PIĘKNA PIOSENKA

Gość elo eloooooooo
a mi sie skojarzylo z tears for fears 🖐️ :D

Gość Hurtsikk
i taaaaaaaa: Przez całe życie Czekałem na odpowiedni moment Aby powiedzieć Ci co czuję I choć się starałem Powiedzieć Ci, że Cię potrzebuję Jestem tu z Tobą Czuję się taki zagubiony, co mam zrobić? Ponieważ wiem, że ta miłość wydaje się prawdziwa ale nie wiem co czujesz Żegnamy się w strugach deszczu załamie się kiedy odejdziesz (Zostań!Zostań!) Całe moje życie czułem się w ten sposób Ale nigdy nie potrafiłem odnaleźć słów do powiedzenia (Zostań!Zostań!) Dobrze, wszystko jest w porządku od kiedy przybyłem przed tobą Nie miałem gdzie uciekać nic mnie nie trzymało Podszedłem zbyt blisko, oddałem się temu I zastanawiam się czy wiesz Jakie uczucia pozwoliły Ci odejść? Żegnamy się w strugach deszczu załamie się kiedy odejdziesz (Zostań!Zostań!) Całe moje życie czułem się w ten sposób Ale nigdy nie potrafiłem odnaleźć słów do powiedzenia (Zostań!Zostań!) Więc zmień zdanie i powiedz jesteś mój Nie opuszczaj mnie tej nocy Zostań Żegnamy się w strugach deszczu załamie się kiedy odejdziesz (Zostań!Zostań!) Całe moje życie czułem się w ten sposób Ale nigdy nie potrafiłem odnaleźć słów do powiedzenia (Zostań!Zostań!) Zostań ze mną

Gość elo eloooooooo
w ogóle Oni mają muzykę w stylu lat 80 :D a to fajnie bo to najlepsze muzyczne lata wszechczasów ❤️

Gość Hurtsikk
noo masz racje :) lubie jeszczce u2 mam 30 lat a za łapankami w rytmie disko nie przepadam :)

Gość Hurtsikk
łupankami *

Gość elo eloooooooo
ja również :D wychowałam sie na muzyce z lat 80 :D