Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nepheutess

kupiłam specjalnie droższą farbę blond ciepły i mam lisa na głowie !!!

Polecane posty

Gość nepheutess

jestem zażenowana po prsotu, kupiłam Safirę która nie jest tanią farbą, kupiłam taki ciepły blond, położyłam na ciemny blond i mam jasego rudego lisa dosłownie ! jestem wkurwiona strasznie, jak mogło wyjść coś co nie jest zwiazane z blondem zupełnie, mam ochotę wystapić o zwrot kasy, ale to nie możliwe.

uuppp..... to się narobiło ! ja juz dawno zrezygnowałam z farb do kupienia , niewiem czemu ale nigdy nie wyszły mi takie jakie bym chciała, dlatego moje włosy farbuję u fryzjera i jest zawsze ok.

Gość ja farbowałam
Safirą, i nic mi nie było nigdy...Zawsze uzyskiwałam piękny kolor z połyskiem.. Może położyłaś za jasny kolor na ciemne włosy?

Gość kapsil
Ciemny blond jest po prostu za... ciemny;) Nie uzyskasz czystego blondu jasnego za pierwszym razem, no chyba ze uzyjesz rozjasniacza. Ja tez schodze z ciemnego blondu do jasnego, ale robie to stopniowo farba syoss (ta najjasniejsza). Teraz mam taki miodowy kolor. Jeszcze dwa farbowania i bede juz jasna blondynka;)

Gość jxjxjxxjxjxj
bo jak nie ejstes jasna blondynka zawszet tka ejst to trzeba pojsc do profesjonalisty

Gość aliciia.
a co się dziwisz ? skoro na ciemny blond nałożyłaś jasny ? myślałaś może, że jeszcze białe Ci wyjdą ? brawo ! trzeba było wziąć rozjaśniający blond. to może coś by Ci tam zadziałało.

Gość nepheutess
nei chciałam jasnego blondu tylko miodowy, i nie koniecznie musiał byc taki idealny jak na opakowaniu, ale nie rudy do jasnej cholery