Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratujcie zylaka

MalaBlondynka - Ty nie masz swojego zycia, jakiegos ciekawego zajecia?

Polecane posty

Gość poratujcie zylaka

co tu wejde lub czytam jakis temat to wszedzie sa Twoje wpisy, troche to smutne ...

Gość poratujcie zylaka
bo ja to chociaz wiem , ze jestem brzydka nikt mnie ruchasc nie bedzie bo komu wzwod na moj widok nastapi? to pisze na kafe by samotna nie byc a tyle tu erotycznych tekstow to i sie napodniecam nieco

No właśnie miałam iść spać i już chyba z dwie godziny się męczyłam wiesz :O W końcu zjebała mi się szklanka ze stołu, zmuszona była wstać posprzątać.. a teraz idę coś wszamać więc jeszcze trochę będziesz musiał/a patrzeć na te moje wpisy... a zajęcia mam przeróżne ale dobra organizacja to podstawa i znajdzie się czas i na przyjemności i na kafe 🖐️

o jezuu ,czyli Ty też dosc często tutaj jesteś. Jak nie ma swojego życia to co Ci do tego?Opłacasz jej prąd,Internet czy coś? wkurzacie mnie 😡

Gość poratujcie zylaka
szczesliwa jestes bo Cie ktos rucha

Gość poratujcie zylaka
co prawda to prawda z tym ruchaniem - i to pisalam ja - oryginalny zylak

a Ty jesteś nieszczęsliwa dlatego,ze Ciebie nie ma kto wybolcować?:O

Gość poratujcie zylaka
ja szczesliwa jestem, ale bolec by sie przydal :)

Gość poratujcie zylaka
jedzie mi z ust moczem naszego ciecia z bloku :classic_cool:

Gość poratujcie zylaka
apeluje do podszywow o wieksza finezje, zebysmy sie chociaz posmiali z tych wpisow, co? da sie zrobic?

Gość poratujcie zylaka
dobra, ja chce Lejsa nalezy mi sie za darmowa reklame :D

Hahahaha reklamę :D Mam też desperadosa :classic_cool: ale się nie podzielę :P Qrwa jak piłam piwko wieczorami to tak 1-2 i chodziłam spać o przyzwoitej godzinie jakoś 1-2, a jak nie piję to ledwo co 5-6 udaje mi się usnąć :O

Gość poratujcie zylaka
Z zacięciem godnym samego Herculesa Poirot, przemierzam "Hetmanem" kraj przebrana za ciężarną zakonnicę, zwiedzając męskie szalety dworców PKP w poszukiwaniu zimnych stolców które pieczołowicie wyławiam chochlą i zbieram do reklamówki. Powróciwszy do domu niczym Odyseusz po długiej tułaczce, przyrządzam pożywny, aromatyczny posiłek dla moich domowych głodomorów, który w rodzinnym cieple puszczanych gazów gremialnie spożywamy wedle staropolskiej tradycji z jednej misy, oglądając przy tym komedie romantyczne Pasoliniego i ukrycie masturbując się zdechłymi ze starości węgorzami z TESCO

Gość poratujcie zylaka
wylizalabym Ci mała blondynko piczkę

Gość poratujcie zylaka
nono, widze, ze moj apel do podszywaczy poruszyl pewne struny, juz jest troche lepiej, ale nadal bez emocji, no bez emocji...

Hahahaha dobre :D Ej podszywaczu mam pytanie.. bo takie opowiastki jak ta są często spotykane, to zawsze jesteś Ty czy masz podobnego konkurenta?

Gość poratujcie zylaka
desperdaos to piwo? toc to szczynki... specjal to jest piwo :)

Gość poratujcie zylaka
i tak nikt nie pobije mistrzostwa pt. "wszyscy chwycili sie za rece i tanczac wokol mnie zaczeli spiewac stary niedzwiedz mocno spi"

Gość podszywacz etatow
kłaniam się nisko mistrzowskim podszywom demonstrując i świecąc swoim niedomytym odbytem urozmaiconym hemoroidami w postaci świecących kulek niczym bobmbki na iglastym drzewku przy kolacji wigilijnej

Gość poratujcie zylaka
kłaniam się nisko mistrzowskim podszywom demonstrując i świecąc swoim niedomytym odbytem urozmaiconym hemoroidami w postaci świecących kulek niczym bobmbki na iglastym drzewku przy kolacji wigilijnej :classic_cool:

U mnie nie ma specjala chyba.. kiedyś na wakacjach jak się nim opiłam to film urwany a oglądając zdjęcia nie wierzyłam że to ja :D Ja lubię desperadosa - inny smak ;)

Gość poratujcie zylaka
hemoroidy akurat nie sa smieszne... ;)

Gość poratujcie zylaka
Często myślę o tej sprawie. Dlaczego np: ja, osoba na poziomie - która przeczytała wszystkie dzieła Cortazara oraz "Pieska przydrożnego" Miłosza, osoba która wie co to jest "idiosynkrazja" i "koagulacja", wreszcie osoba która zna nazwy stolic wszystkich państw europejskich... otóż dlaczego wieczorami zakładam na twarz wyliniałą skórę kapibary i udaję się na stację kolejową Rzeszów Staroniwa, by tam ssać lubieżnie w ustach spocone majtki pracowników torowych PKP? Zezwierzęcenie czy po prostu deliryczna i hipnotyczna przenośnia, ha? Jak myślicie?

Gość poratujcie zylaka
chyba U MNIE!

"wszyscy chwycili sie za rece i tanczac wokol mnie zaczeli spiewac stary niedzwiedz mocno spi" A gdzie to można przeczytać?

Gość poratujcie zylaka
lubię przejechać sobie między udami szmatą którą wcześniej robotnicy rolni ocierali spocone torsy w czasie młócki przed dożynkami w Spale :)