Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria1955

wizyty u Bo Van Trana

Polecane posty

Gość Maria1955

Witam orietuje sie moze ktos jak wygladaja na ta chwile wolne miejsca na wizyte u tego uzdrowiciela.Slyszalam ze w maju ma goscic na zjezdzie w Piwnicznej. Prosze o jakies informacje albo kontakt Z gowy wielkie dzieki Pozdrawiam Maria Zyberr

Wszystkie informacje pod nr. tel.517321872 Teresa Szczesna e-meil Teresa1962pl@wp.pl Od 14.02 mozliwosc zamawiania jego prodoktow u mnie pozdrawiam Teresa

Gość Magdalena lizer
Dziekuje pani bardzo.Nawet pani nie wie jak sie ciesze ze moge sie z nim spotkac.Z gory dziekuje i juz nie moge sie doczekac

Gość BAsssssss
Forum - strona główna Blad Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz

Gość Krzysztof Grzelu
Pani Tereso prosze o aktualny kontakt. Chcialam wzieciem troche od pani wyrobów Bo Van Trana do swoiego sklepiku.Pamieta mnie napewno pani sklepik zielarski w Plawnie kolo stacji.Brałem od pani kilka razy przeparaty i mieszanki i tak jakos urwal sie kontakt a na towar mam jeszcze chetnych Pozdrawiam 798192854 Krzysztof Grzelu

Gość janek44
polecam warte tych pieniedzy

Gość jankooo
Nie słyszałem że ma być w Polsce...sle z tego co słyszałem na wizyte do niego trzeba uszykować gruby portwel...kiedyś przyjmował w Austrii