Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luty2011.,.

mialam przerazajcy sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość luty2011.,.

Mialam przed chwila straszny koszmar z ktorego soe nagle wybudzilam... snilo mi sie, ze jestem w innym kraju ze znajomymi na plazy, lezymy sobie na kocach, nieopodal widac las. I w pewnym momencie slysze jakby dzwiek samolotu. Patrze w gore i rzeczywiscie widze ze cos leci w nasza strone, ale dosc dziwnie, bo kreci sie wolol wlasnej osi, gdy jest blizej widze ze to noe samolot tylko cos co ma jakby 3 skrzydla i wiruje w locie. Upada jakies 2 km od nas i slychsc wielki huk, jakby dzwiek metalu, pola magnetycznego... sila wybuchu wurzuca nas w powietrze, upadamy i zaczynamy uciekac ale wiem ze jest za pozno:( moja ostatnia mysl dotyczy rodziny, ze beda w szoku i zalamani. budze sie... jestem przerazona, nie mialam dotad tak okropnego koszmaru:(

Gość Jedyna normalna w tym kraju
Tez mialam ostatnio przerazajacy sen - PIS przegrywa wybory, a wygrywa je Platforma, ktora dalej wyprzedaje nasz kraj za grosze i pozwala mafii rzadzic wszystkim

Gość luty2011.,.
super:o

Gość senna markaa
sny są przekrętne :) zły sen wróży dobro dobry.. czasem to i czasem to:) po prostu w twoim żcyiu spotka Cię nowe doświadczenie, które spowoduje nowy ciąg wydarzeń, jakoże "to" spadło z nieba prawdopodobnie stanie się to nagle, zakłóci Twój spokój i montonię dnia codziennego. jakie kolory towarzyszyły temu snu? to ważne

Gość luty2011.,.
ide obciągnąc mojemu duchoei struźowi zeby mi wiecej takich snow nie dawal :o :)

Gość senna markaa
barwy swiadcza o twoich emocjjach , jesli byly szare i smutne twoje emocje kiedy zacznie sie zmieniac w chwili kiedy bedziesz miala dola i odwrotnie

Gość luty2011.,.
juz podszywy widzę:O senna pytasz o kolory? sen był w kolorach - niebieskie niebo, piasek zołty, no i ten las zielony, a ta 'bomba' była biała. nie pamietam juz jak byłam ubrana..

Gość luty2011.,.
tele-echo - potrafie rozpoznac sarkazm:o

Gość Bzdura kompletna :O Sny niczeg
nie oznaczają; są mieszanką naszych doświadczeń, mysli i obrazów oraz podświadomości. Sen pewnie był przerażajacy, ale to wyłacznie sen :)

Gość luty2011.,.
wiem ze to wyłacznie sen i sie ciesze... ale był taki realistyczny:( rzadko miewam koszmary a na pewno juz nie takie;/

Gość luty2011.,.
:o