Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65ui7i87ro978p09[-0]

JESZCZE TYLKO 10 TYGODNI!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

i koniec szkoły:) potem maturka i najdłuższe wakaje w zyciu:) jeeejku tak sie ciesze, bo juz mi brakuje tego słońca:) ostatnio jak sie pokazuje, to az chce sie zyc:)

a dalej co? a) studia b) praca c) opierdalanie sie i zycie na łasce rodziców Jak studia- w końcu zobaczysz co znaczy "nauczyć się na sprawdzian"-w tym wypadku koło lub egzamin, chyba że wybierzesz drogę typu: dajcie mi ściągnąć bo jestem osłem i i tak skoncze jako kopacz rowów. Na studiach nie ma już "nauczcie sie z trzech ostatnich lekcji" dopiero zatęsknisz za liceum. Jak praca- nie masz się z czego cieszyć...

Studia:) w trybie dziennym:) Ekonomia:)

Gość Obiecuje Ci to!
Jak sie dostaniesz( tego jeszcze nie wiesz) I tak zatesknisz za liceum obiecuje Ci to!

żeby sie dostać musiałam obciągnąć :o

to wyzej to podszyw:) nie wiem czy zatesknie, wiadomo,ze na studiach sesja jest jak matura, ale chyba sie idzie tam po to,zeby sie czegos nauczyc, a nie pielegnowac jedynie zycie studenckie.

Gość aroniówka widać nie poruchała
:classic_cool:

Gość Obiecuje Ci to!
Ogolnie mowie ze korzystaj z zycia bo po studiach praca rodzice przestana dawac kase i wszystko sie skomplikuje. Ja mam dopiero 23 lata a tesknie juz za liceum i beztroska;(

a ja w szkole nie mam łatwego zycia, bo ode mnie z klasy tylko 3 osoby wybieraja sie na studia. Reszta sie hajta albo wyjezdza albo do pracy.

no i super - powodzenia:) Jak sie dostaniesz( tego jeszcze nie wiesz) I tak zatesknisz za liceum obiecuje Ci to! będąc na studiach ani pięciu minut nie tęskniłam za liceum

Aggie- dziekuje:)

bardzo proszę:) W ogóle to nie rozumiem gadania w stylu:' kończy się swoboda, rodzice nie dają kasy, zaczynają się problemy itp itd' Ja od momentu rozpoczęcia studiów dopiero zaczęłam żyć. Od samego początku pracowałam w zawodzie (dorabiałam) więc pieniądze od rodziców nie były mi potrzebne, wręcz cieszyłam się że mogę ich odciążyć, no a podczas mojego liceum z ręką na sercu niewiele od nich dostawałam, bo nie przelewało im się nigdy. Tak więc, nawet już nie chodzi o to ale przenigdy nie wróciłabym do czasów licealnych także autorko sama zobaczysz na swoim przykładzie jak to będzie, a z długich wakacji to nie dziwię się że się cieszysz:)

a ja akurat nie tęknie za liceum a za studiami, to był bardzo fajny czas..... teraz praca, znjaomi w rozjazdach i zero imprez ehhh