Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna baba i tyle

Czy kobiety pracujące w domu...

Polecane posty

powinny miec za to płacone??? chodzi mi o kury domowE co chca aby im panstwo płaciło za ta "prace" co wy na to? bo ja w takim razie chCE 2 pensje bo pracuje zawodowo i w domu po pracy jak kazda NORMALNA baba!!!!

Gość grzybnia
nie uważam tego za dobry pomysł - ale mysle ,ze idałem byloby gdyby maż takiej kobiety mógł zarobić wystarczajaco dużo ,zeby nie musieli oboje pracować zawodowo , szczególnie gdy maj amałe dzieci

no ale to bedzie własnie tak ze ci bogaci co ich stac zeby zona nie pracowała tylko zajmowała sie domem beda wyciagali jeszcze kase od panstwa a reszta sie nawet do złobka dopchac nie moze

Gość grzybnia
no a w jaki sposób twoim zdaniem ci bogaci wyciagajaforsę od państwa ?

no bo to ma niby byc tak ze takiej babie siedzacej w domu panstwo ma płacic pensje i skladki

Gość grzybnia
już to widzę :) prędzej sie doczekasz autostrad niz zrealizowania takiego pomysłu :)

Gość Agentka csi
"jak kazda normalna baba"???? a co jest normalne? to kwestia wyboru i mozliwosci, jesli "normalna" baba chce lub musi to pracuje zawodowo, jesli inna "normalna" nie musi nie pracuje. Przestan sie unosic bo stracisz pole grawitacji :D

Gość PrawdziwyyPatriotaa
popierdoliło tych idiotów z sejmu, kolejny pomysł jak zabić polską gospodarkę przecież te pieniądze nie wezmą się z kosmosu tylko zabiorą je z kieszeni przedsiębiorców w podatkach. to co oni stracą na podatkach odbije się na wzroście cen produktów / spadku wynagrodzeń dla pracowników. bo sobie przecież od ust nikt nie odejmie. po drodze te pieniądze z podatków zostaną oczywiście w połowie rozkradzione przez skorumpowany aparat państwowy. OBNIŻCIE PODATKI, PRZEDSIĘBIORCY MAJĄ TYSIĄCE SPOSOBÓW JAK ZAINWESTOWAĆ PIENIĄDZE Z VATU I DOCHODOWEGO, NA PEWNO WIEDZĄ LEPIEJ CO Z NIMI ZROBIĆ NIŻ URZĘDAS ZZA BIURKA. Ja obecnie płacę po 9 tysięcy podatku miesięcznie, mógłbym zatrudnić 3 osoby - a tak 3 osoby siedza w domu na zasiłku i do niczego się nie przydadzą. Apeluję do Was, nie głosujcie na PiS, PO, SLD ani żadną inną partię popieraną w mediach bo to jeden wielki kartel! Piorą wam mózgi żeby robić przekręty na państwowej kasie. Są inne partie! Co z tego, że nie pokazują ich w magicznym pudełku(telewizorze)? Rozejrzyjcie się po internecie! Pozdrawiam

Agentka csi jasne ze wybór ale z jakiej paki mają takiej paniusi za to jeszcze płacic??

Gość Takie osoby na pewno nie
powinny miec placone przez panstwo, bo z jakieh racji? Panstwo nie placi za bezrobocie z wyboru czy rozne tryby zycia. Taki wybor wynika tylko i wylacznie z wlasnych ustalen z partnerem, wiec jesli ktos powinien za to placic, to partner.

Gość Takie osoby na pewno nie
Naprawde jest taka ustawa? W takim razie to dobry sposob na zarobek - zaczac pracowac na czarno i brac zapomoge od Panstwa.

Gość fc kaiserslautern
Prawdziwy Patriota jak płacisz 9tys podatku to dużo zarabiasz jeszcze ci mało? niektórzy to się nie mogą nażreć

Gość PrawdziwyyPatriotaa
A co ty myślisz, że mi to z nieba spadło, czy jak? Żre ale za swoje. Za moje podatki żrą inni. Gdzie tu sprawiedliwość? Czy to sprawiedliwe, że tych najbardziej zaradnych karze się najwyższymi podatkami? Ulgi dla leni? Brak mi słów. Doszedłem do tego ciężką pracą, każdy tak może - wystarczy przestać narzekać i działać.

jeśli chce siedzieć w domu, to nawyżej może jej płacic jej własny mąz, a nie państwo bzdura jakaś :P