Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28naleia

POMÓŻCIE MI PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 28naleia

Ja już nie wiem co mam robić. Od paru miesięcy nie mieszkamy razem, bo wrócił do rodziców, by tam szukać pracy. Od momentu wyjazdu zaczął grać w internetowych zakładach bukmacherskich. Dowiedziałam się i zazakałam mu włacać tam jeszcze jakiekolwiek pieniądze. Obiecał, że już nie właci. Dzisiaj dowiedziałam się (nie pytajcie jak), że wpłacił kolejne 200 zł, ale na jakieś zupełnie inne konto bukmacherskie, bo do tamtego mam dostęp. Mi wciąż mówi, że nie ma pieniędzy, że na nic go nie stać. Na koncie które znam stracił już 500 zł. Co ja mam zrobić. Zapytać go czy ma jakieś ukryte konto, zrobić wojnę? Ja już mam dość tych jego gierek i tajemnic... Już za stara jestem na tego typu podchody. On ma 35 lat i za parę miesięcy zaczynamy budowę domu. Ja nie wiem czy w ogóle razem coś z nim robic..

dobitnie mu powiedz że za coś dom musicie wybudować i niech się zastanowi czy to już nie uzależnienie

Gość 28naleia
Odpowie ze to nie uzaleznienie, ze wie kiedy skonczy. Ale kazdy nalogowiec tak mowi! Doradzcie mi czy temat olac i w ogole nie wspominac mu o tym ze wiem o drugim koncie, czy powiedziec mu o tym i zadac wyjasnien?