Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek2233

14-02- jakie macie pomysły na spędzenie tego dnia?

Polecane posty

Gość zrobnajlepiejtak
Ja będę w pracy :]

Gość w.h.a.t.???
mój pomysł na spędzenie tego dnia: 7:35 wsiadam w pociąg (zakładam że się nie spóźni :D ) koło 11-tej wysiadam z pociągu i biegnę na swoją byłą uczelnię bo przyjaciółka ma obronę, potem idę do domu rodziców skoro już jestem w rodzinnej miejscowości, jem obiad, oglądam tv i ide spać ;] dopiero 15.02 wracam do siebie, tak więc ten dzień spędzimy z moim partnerem osobno i jakoś nam to nie robi różnicy :)

Gość Kikakikkka
14. 02 to moje urodzinki wiec podwojny powod do swietowania:)ja myslalam o kreglch, potem kino a na koniec kolacja W domku z przyjaciolmi przy winie

Gość nie ma to jak kiepski
marketing w necie :O 🖐️ gówniana strona

moze obejrze sobie jakis film z megan fox w leginsach i zastanowie sie czemu wiara mysli ze jest fajna

Albo pooglądajcie teledyski Pussycat Dolls, np. te z gościnnym udziałem Scarlett Johansson i Carmen Electry.

a po co się na sile nakręcać bo medialnie trąbią walentynki :D a w zwykły szary dzień nie fajniej dać sobie czułość

Wstane po szostej, pojde do szkoly, wroce, pojde do drugiej szkoly, wroce i bede sie uczyc, a na koncu pojde spac. Pasjonujacy dzien to bedzie!

Gość piata klepka
Będę się cieszyć razem z podmiotami gospodarczymi, które dzięki owczemu pędowi i kulturze masowej odnotują w tym dniu duży wzrost obrotów w handlu towarami z czerwono-sercowym (umownie) akcentem