Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pracujące Walentynki.

Polecane posty

Ja nie mogę. Nie dość, że będę ww pracy w Walentynki do 17, to później mam jeszcze Radę Pedagogiczną. U mojego mężczyzny mogłabym być o 22, warto? On ma na 6 do pracy następnego dnia.

Gość bhbhbhbh
No i co z tego? Ja pracowałem w Święto Dziękczynienia, a moja dziewczyna w Halloween i jakoś nie robiliśmy z tego problemu. Nie masz polskich świąt do obchodzenia?

Ale ja chciałam zajść w ciążę właśnie w Walentynki.

A nara z tymi podszywami!

Jakies sranie sie porobilo z tymi Walentynkami.To, sztucznie rozreklamowane swieto w celu napedzeniu koniunktury komercyjnej.Masz przeciez jeszcze 364 dni w roku, zeby konsolidowac swoj zwiazek.a przezywasz to jak zaba okres,ze Ci przyszlo pracowac w ten dzien.Porzuc prace i bedziesz mial spokoj z takimi rozserkami!!!Bedziesz mogla caly czas poswiecic ukochanemu!!!

ale on powiedział: W Walentynki muszę go włożyć do Twojej cipulinki.

Nie o to chodzi, po prostu miałam zaplanowaną niespodziankę. A czy to święto takie czy inne, szczerze mówiąc wisi mi to. I tak zawsze w poniedziałki się widzimy, a że akurat wypadają Walentynki..

On od wtorku do niedzieli włącznie chodzi do burdelu.

Gość kaRinKa_
możecie pójść razem - będzie ciekawie

Mogę być pojebem, a co mi tam. Ale wiem, że Walentynki mogą być co najwyżej robocze, ale nigdy nie pracujące:D

Gość z castinga ładnie
Do wszystkich SAMOTNYCH którzy tak jadą po walentynkach i po tym że ktoś je uznaje: Skończcie pierdolić, że walentynki was nie obchodzą, bo każdy dobrze wie, że gdybyście mieli z kim je spędzić to sralibyście z podniecenia. Ja jestem w związku, a nie uznaję, natomiast nie mam nic do osób które uznają, bo niby dlaczego? Niech sobie każdy żyje jak chce. Ale najazdy na walentynki od osób samotnych, tfu, SINGLI, są śmieszne :classic_cool:

Zgadzam się. I skończcie te durne podszywy - rozrywka na poziomie 15 latka.Chciałam Mu zrobić neispodzianke, ale tak czy inaczej muszę powiedzieć że pracuję do późna, bo jeszcze On gotowy jest coś wymyślić i pojedzie do mnie do domu - ma klucz, a mnie nie ma.

Gość czappeczka
Ja też szczerze mówiąc troche się dziwię, że dorosła baba tak sie przejmuje walentynkami. Jak dla mnie to to jest świeto odpowiednie dla 10-15-latków. I nie, nie jestem samotna.

Gość prezydent Bronek
Ogłaszam Dzień 14 lutego dniem wolnym od pracy.

Gość gamorra
dzięki bronek!

Gość naprawde sa tacy ludzie?
dorosla kobieta a robi taki prblem bo pracuje w walentynki...co innego gdyby to byla jakas wasza rocznica czy cos ale to zwykle swieto wymyslone rpzez amerykanow...