Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aroniówka*

co na pierwszą rocznicę ślubu?

Polecane posty

co robiliśce w pierwszą rocznice ślubu? Ne wiem czy urządzać imprezę czy spędzić ten dzień sama z mężem. Ciekawa jestem jakie wy mialiście pomysły?

tak sobie myśle, że może najpierw jakaś kolacja w hotelu, tam wynajmiemy pokój a potem się schlejemy w jakiejś knajpce.. na koniec seks w hotelu, co o tym myślicie? To by było coś innego... :)

jestes od roku mezatka i nie wiesz co uszczesliwi partnera? nice

Jeśli seks jest czymś innym to, co Wy od roku robicie? Hej Czizas.

Gość fah
obciąg z połykiem mężatko :o

hej Brum, od roku udaja malzenstwo, to widocznie bardzo zajmujace :)

ah tam, nie chodzi o seks, dobrze wiecie, tylko o ten hotel.. wam by se nie spodobał pomysł???

Jam kobieta. Mnie to się buty ostatnio tylko podobają. Ale fajny hotel nie jest zły. Kolacja przed, śniadanie po.

Aroniówka* a skąd mam wiedzieć... ???" no comments :D

Regresie :) Wyrozumiałość miej. :) To dopiero rok. :) Rozkręcą się.

Jeśli nigdy nie mieliście "randki" hotelowej, to jak najbardziej rewelacyjny pomysł. My robimy sobie takie noce co jakiś czas, świetna sprawa!

Aroniówka - taka pierwsza rocznica to rudna sprawa. Jeśli za wysoko postawisz poprzeczkę to będzie Ci ciężko coś wykombinować, na 5, 10 i 15. :D

nic nie podpowiedza tylko sie nabijają" kup mu kij do polo i zestaw piłeczek :) ucieszy się

nigdy nie wybralismy sie sami do hotelu, tylko na jakichs wypadach na wakacje. Takze chyba postanowiłam. Dzieki za komentarze

Regres :) Tylko jeśli mogę coś jeszcze podpowiedzieć, to może spróbujcie zaaranżować to tak, żebyście wyszli osobno z domu, umówili się na mieście...tak, żebyś mogła go zaskoczyć swoim strojem, fryzurą, żebyście poczuli się jak ludzie idący na randkę, a nie "stare, dobre małżeństwo" :D

dobry pomysł tylko ciężki do zrealizowania bo nie mieszkamy w polsce, przyjezdzamy na weekend i akurat przypada nasza rocznica.. zatrzymujemy sie u rodziców, dlatego wpadł mi pomysł z hotelem bo w domu bedzie pełna chata i albo impreza albo mój pomysł. No nie wiem, cos wymysle :)

Narzeczony mi coś tłukł do głowy na ten temat, więc dla świętego spokoju wykasowałam. :D Inna sprawa, że nie jest to zbyt rozsądne, a nuż moja babcia jest kafe maniaczką :D

Gość mogę oddać mocz
gdybyś w dniu ślubu zamordował swoją żonę, to zostałoby ci jeszcze 24 lata do odsiadki, troche długo.....