Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfeghdgfb

39 TC i mega spuchnięte dłonie !!!!!!!! Wyglądam jak kobieton!!!

Polecane posty

Gość fdfeghdgfb

Wstałam rano z mega spuchniętymi dłońmi tak że nawet nie moglam ich zdjąć w pięść........Co jest grane???

Gość qanka
zmierz ciśnienie

Gość nowa przybyszka 23
zmierz kochana ciśnienie bo u mnie spuchniete dłonie skonczył sie na tygodniowym pobycie w szpitalu, tez idealnie w pierwszy dzien 39tc

Gość fdfeghdgfb
Fuck......zawsze miałam niskie ciśnienie, w ciąży tez niskie było....Ale zaraz zmierzę bo mam aparat

Gość nowa przybyszka 23
Ja cale zycie miałam malutkie ciśnienie i podczas ciazy ciagle 120/80 a wtedy nagle sie podniosło na 160/90, pozniej caly czas 140/80, wypuscili mnie ale biore tabletki na nadciśnienie

Gość fdfeghdgfb
121/ 77 więc to chyba nie jest mega wysokie,,,,,,chociaż jak na mnie to jest bo miewam przeważnie takie 90/60

Gość nowa przybyszka 23
takie jest ok, mozna miec do 140... Ale pod koniec ciazy zatrzymuje sie woda w organizmie dlatego kobiety w ciazy czesto puchną

ja jak mialam spuchniete dlonie to mnie do szpitala zabrali, ale do tego mialam za duzo bialka w moczu a cśnenie w porzadku. Podejrzewali zatrucie ciążowe

Gość fdfeghdgfb
Wogóle jakieś zdrętwiałe mam te dłonie. Ale to dziwne bo tylko ręcę puchną, nogi nic a nic, twarz też nic a nic....wręcz mam chudsze niż zawsze........ Nie mogę zdjąć obrączki :/ a ten palec jest podwójnie napuchnięty......

Gość nowa przybyszka 23
Jesli az tak bardzo puchniesz to zadzwon do szpitala i zapytaj co masz roibc lub do lekarza. Jeden telefon nic nie kosztuje a bedziesz wiedziała co robic

Gość fdfeghdgfb
Chyba tak zrobię, zadzwonie do mojej ginekolog i przyśpieszę wizytę. Wogóle od paru dni strasznie sie pocę, najbardziej w nocy......mimo że w mieszkaniu pozakręcane kaloryfery.....coś jest grane....