Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaaaabbbbbbbccccccddddd

Jakie wg Was zachowania sa niedopuszczalne w zwiazku??

Polecane posty

Gość 5555555555j555555
niedopuszczalne jest robienie facetowi loda przez żonę

Gość niezły doradca
zadne krzywdzące drugą osobę i siebie, ale z obiektywnego punktu widzenia na całą sprawę

Gość kaRinKa_
głupota dla mnie to wstawanie i robienie śniadania jak się chce spać bo on wychodzi - to nie przedszkolak

No, chyba brak szacunku, obrzucanie się błotem, niezważanie na uczucia i potrzeby drugiej strony. Nieliczenie się z emocjami partnera, przemoc fizyczna i psychiczna. Kontrolowanie.

Gość werrr
niedopuszczalny jest anal i oral po ślubie

Gość j_ulka
wyzywanie, bicie, poniżanie - ale to już patologia moim zdaniem szacunek jest najważniejszy no i oczywiscie miłość !

Brak szacunku? Ignorowanie moich potrzeb, bagatelizowanie mnie jako osoby, poniżające wypowiedzi...

Gość j_ulka
autorze a jak ty rozumiesz brak szacunku?

Gość gimme_ more
- brak szacunku, - przemoc fizyczna i psychiczna, - zdrada, - nadużywanie alkoholu (po prostu nie znosze pijanych ludzi, bardzo się ich boję - taka moja fobia :)), - trzymnie kogoś na smyczy, przymus robienia wszystkiego razem :/ to moje prywatne odczucia :)

ja tez jestem kobieta.. dla mnie to chyba : wyzwiska..ponizanie,nie sluchanie co 2 osoba ma do powiedzenia ,lekcewaznie jej potrzeb,kompletne olewnie emocji 2 osoby(czy laze czy sie smieje jest traktowana tak samo..)...

Wg mnie zawsze jest kilka wyjść - albo jesteś z sadysta, który każdą swoją kobietę będzie w ten sposób traktował, ponieważ sprawia mu to frajdę, albo z jakiegoś powodu nie zasługujesz na szacunek - miałam kiedyś koleżankę, której mąż traktował ją okropnie wręcz. Ona potrafiła na jego oczach bić się pięściami po twarzy w akcie rozpaczy, a on i tak swoje robił. No ale na jego miejscu dawno bym ja 6 stóp pod ziemią zakopała.:)

Najgorsza jest obojętność, bierność. Kiedy osoba nie daje od siebie nic, nie angażuje się.Jego życie to egzystencja z dnia na dzień, monotonia. Brak rozrywki, brak rozmów, brak czułości... Taki związek , który składa się się z codziennych obowiązków i brak w nim emocji, uczucia... Kolejna rzecz to brak szacunku. Kiedy partner nie słucha cię, albo co gorsza ucisza, gdy mówisz a on myśli o czym innym , albo gapi się w Tv. Kiedy cię nie docenia i nie widzi tego co robisz.Lekceważenie. I ostatnie brak zaufania, zazdrość , podejżliwość, potrzeba rządzenia partnerem, to wszystko skutek zakompleksienia zazwyczaj. No i oczywiście EGOIZM, gdy się kogoś kocha, można mu oddać to co najcenniejsze. Jak w bajce Zakochany kundel. Gdzie Tramp oddaje Lady ostatni klopsik ze spaghetti, mimo ,że sam pewnie ma na niego wielką ochotę ;]

nie no ja sie nie boje piesciami po twarzy... a czemu nie zalsuzylam na jego szacunek??...bo wszystko robie zle..itd...zapominam powiesic pranie czesto i przeszkadza i ze pije..a moze to cos jeszce innego..

Ja nie wiem, nie znam twojego życia. Nie gniewaj się, ale poniekąd zasługujesz, ponieważ się na to godzisz. Bardzo często, choć nie zawsze, dostajemy to, na co się zgadzamy.

Gość puszczanie bąków w obecności
teściowej

bazienka - ale każdy kij ma dwa końce, twój stary traktuje twoja mamę jak służącą, ale jednocześnie ona pozwala na to, by ją jak służącą traktować.

Gość wybacze wszystko oprócz
zdrady, poniżenia np. wyzwiska , nie wybacze obrażania mojej rodziny i nie wybacze jesli by mnie uderzył.wybacze kłamstwa , zalezy tez jakie.wybacze mu flirty , w miare rozsadku oraz to ze czasem nie spusci wody w kiblu.

Skoro o tym wie, dlaczego tak żyje? Przepraszam, że pytam, ale jest to bardzo niekonsekwentne z jej strony. Kocha go aż do tego stopnia??

Gość kaRinKa_
wtrącanie się mamusi

Gość Rozwalony aparat fotograficzny
Wiesz, to raczej zależy od osoby. Jedna może dopuszczać to to i to, a druga nie. Sama pomyśl co by cie mogło irytować, poniżać itp. nikt ci tego nie powie:P