Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyyhyfh

dobre suplementy diety dla odchudzających się, jakie?

Polecane posty

Gość fyyhyfh

Chcę spać jakieś 5 kg. Jem w sumie naprawdę bardzo mało, na razie nie jestm 5 posiłków itp tylko po prostu jak najmniej, chcę spać te 5 kg i później zacząć racjonalną dietę. I tutaj pytanie jakie polecicie sprawdzone dobre śrdoki odchudzające? Dodam jeszcze, że codziennie kręcę na hula hop i staram się cwiczyć tak co drugi trzecie dzień

Gość suplementy
to straszne gówno i nabijanie w butelkę :O jedyne co mogę Ci polecic to zaopatrzenie sie w zestaw witamin , skoro odchudzasz sie zwłaszcza w takim okresie, gdzie generalnie brak swiezych iwartościowych warzyw

Gość fyyhyfh
podnoszę

Gość Honessta
Proponuję zastosować jakieś sprawdzone, markowe produkty. Z tego co wiem to najlepsze suplementy produkuje firma OLIMP LABS. Kiedyś regularnie jadłam witaminy tej firmy i moja ogólna forma się poprawiła. Produkują także spalacze i reduktory tłuszczu ale wątpię żeby coś dały bez ćwiczeń czy zmiany ogólnych nawyków żywieniowych. Polecam zajrzeć na www.twoje-odzywki.pl

Gość gość
Poszukuje tabletek które pomogłyby mi w walce z zbędnymi kilogramami. Wyczytałam sporo o kurkumie dlatego najlepiej jeżeli wchodziłaby w skład Zastanawiam się jak wygląda sytuacja jeżeli chodzi o bioaktywność. Mam nadzieje że nie tak jak w przypadku tych cud miód suplementów które przelatuja przez nas jak piasek w klepsydrze

Gość gość
Owszem krukuma świetnie spisuję sie w walce z zbyt wielkim brzuskiem , jeżeli natomiast chodzi o bioaktywność to nie mamy nawet co rozmawiać na ten temat ponieważ wynosi około ~3% w większości produktów . Nie wiem tak ciężko jest wymyśleć coś dobrego ?

Gość Caroline Vx
I naprawdę nie jesteśmy w stanie nic zrobić aby kurkumina przyswajała się lepiej ? Słyszałam coś o tłuszczach , no ale nie będziemy maczać tabletki w oleju :) bez przesady przecież musi być jakiś produkt który dobrze by się przyswajał jestem tego pewna na 100%

Gość gość
dla mnie suplementy t jakieś g****o, co, jak schudniecie to znowu będziecie grubi? bez sensu to sie ełśnie nazywa efekt jojo. A do tego na jecie się chemii jakbyście mało jej jedli na co dzień. ja piję soczki wyciskane i jestem i zdrowsza i chudsza :D tylko trzeba mieć porządną wyciskarkę taką np http://terapiasokami.pl/wyciskarka-hurom-hg-2g a z tej strony te fane diety mi orzesłali odchudzające i inne.

Gość gość
Życzę szczęścia z tymi dobrze wchłanialnymi suplementami z kurkumą :D po prostu bierz zamiast dwóch tabletek cztery i będzie odpowiednia dawka.... albo nie :P

Gość gość
@Caroline Vx Naprawdę ! Nic nie jesteśmy w stanie zrobić oprócz zwykłego oczekiwania na jakiś produkt który by dobrze się przyswajał. Nie wiadomo ile to zajmie , ale to jest jedyne co możemy zrobić.

Gość gość
Znalazłam wiele suplementów z kurkuminą ;) i pomoglibyście mi zmniejszyć ich listę ? tzn. jakby ktoś mógł podać mi które są nawet w porządku a które odpadają już na samym początku . Będę bardzo wdzięczna

Gość gość
daj se siana wszystkie z kurkumą są do d*py

Gość gość
Aha to fajnie wiedzieć , właśnie dzisiaj zamówiłam sobie pudełeczko curc-complex swansona i nagle dowiaduje się że wszystkie są do "d#py" nie no fajnie wiedzieć :< ech

Gość gość
cynamon moim zdaniem jest najbardziej skuteczny a testowalem juz ciagu ostatnich 3 lat praktycznie wszystko. Robilem na sobie proby kliniczne , zawsze stosowalem tylko jeden suplement/srodek. Cynamon jest najlepszy ale musisz go duzo sypac do np herbaty

Gość gość
Tabletki jedynie mogą np. podkręcić metabolizm , ale nic poza tym . I nie ważne co to za produkt i co to on nie zawiera , a w szczególności ta kurkuma . Skąd w ogóle ją wytrzasnęliście

Gość gość
gość 2015.10.21 daj se siana wszystkie z kurkumą są do d*py Ciekawe skąd masz takie informacje . Ja już od 2 miesięcy biore licur i jestem z niego bardzo zadowolony , i kwestia przyswajania tam nie jest jakąś tajemnicą , bo tak wysokiego wyniku nie można się wstydzić .