Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca24

jakie mialyscie objawy ciazy?

Polecane posty

Gość pytajaca24

Okres spóźnia mi się już 4 dzień, cykl zwykle miałam 29 -30 dni. Od 2 dni brzuch boli mnie tak jak na @., nie mam apetytu i ciągle mi się chce pic. Czy możliwe jest ze okres spóźnia mi sie przez grypę żołądkowa chociaż miałam ja tylko okolo 2 dni?

Gość sabcia74
dlaczego nie zrobisz testu ?

Gość Rafaella 29
W pierwszym miesiacu ciazy przytylam juz 2kg. Uswiadomilam sobie to faktem iz zamawialam suknie slubna rozmiar 36, a przyszla pomylkowo 38 i okazala sie dobra. Piersi mialam jakies takie pelniejsze. Planowalam zrobic test i kupilam go w pewna sobote w supermarkecie. Tego wieczora poszlam jednak na grila i test przeprowadzilam nazajutrz w niedziele. Wyszly dwie kreski. Spodziewalam sie tego. Bylabym rozczarowana jakby okazalo sie ze nie jestem w ciazy. Nastepnie udalam sie do ginekologa ktory nic nie stwierdzil ze wzgl. na bardzo wczesny termin. Postanowilam zrobic test krwi beta hcg. Wyszedl wysoki wynik, po 2 dniach powtorzylam i faktyrcznie bylam w 5 miesiacu ciazy.

Gość Rafaella 29
tygodniu , sorry za pomylke.

Gość pytajaca24
ja nie mam zadnych typowych objawow tylko ten dziwny bol brzucha tak jak przed @ ale duzo lżej. Raz nie mialam okresu 2 tygodnie , test nic nie wykazal. Zrobilam badanie krwi wykazalo ze to poczatki ciazy 1 lub 2 , za tydzien poszlam do lekarza , ktory wczesniej widzial niby zarodek a potem sie okazalo ze nic nie ma ciaza poprostu zniknela. JUz nie wiem sama co myslec

Gość pytajaca24
1lub 2 tydzien

Gość majajajaja
Twoje objawy to może być ciąża jak i nie... Zrób test to się dowiesz. Jak mojej koleżance chciało się ciągle pić to potem okazało się że ma cukrzycę. Cykle też jej się rozregulowały. Jak widzisz forum Ci nie pomoże. Zrób test, ewentualnie idź do lekarza. :/