Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss. M

Moje dziecko nagle zaczęło bardzo dużo spać

Polecane posty

Zwykle wstawał o 6stej, ostatnio śpi nawet do 10 pobawi się godzinę,skoczymy na krótki spacer i idzie spać, to samo po południu. Wczoraj spał od 15-17, a potem od 18nastej do 20dziestej. Dodam,że procz tego przesypia całą noc. Czy może to być związane z tym,że teraz bardzo dużo przebywamy na dworze? Wcześniej zdarzały mu się 2 drzemki po 15minut w ciągu całego dnia;( Jak tak dalej będzie to pójdę z nim do lekarza, jeszcze się nie martwię bo jak nie śpi to jest wesoły, bawi się,gada, biega po domu i zagląda w każdą dziurę;) Miła może któraś taki przypadek, synek na 7miesięcy.

Gość ja bym sie martwila
moze to byc choroba np cos z nerką?

Gość cukier moze byc
albo coz zwiazane z syndromem Kleinego-Levina

Sprawdź poziom cukru koniecznie bo ciągła senność to objaw cukrzycy.

Gość kaskaSLmm
Choroba nerki????? może wysoki cukier we krwi? zrobic koniecznie badania i do lekarza!

To dopiero 3ci dzień tak ma. Do lekarza pójdę. Agata..biega na 4rech;)

a ja mysle, ze spala teraz wiecej energi po prostu. moj synek tez za duzo nie spal jak byl maly a jak zaczal spalac duzo energii to zaczal tez o wiele wiecej spac. czasem zdarza mu sie spac w nocy 15h! tak poza tym jest okazem zdrowia.

ale dziecko autorki trochę za dużo śpi, nie sądzisz? lepiej zrobić badanie krwi i poziom cukru. Koleżanki siostry syn też tak dużo spał zaniedbała to i w końcu wpadł w śpiączkę cukrzycową, pogotowie, szpital i dopiero wyszedł z tego. Teraz ma 7 lat i cukrzycę niestety.

Robiłam mu w tamtym tyg morfologię i jest wszystko wzorowo, ale jak radzicie zrobie ten cukier. Wczoraj przespał 16godzin z przerwami na zabawę i spacery;)

to moj ponad 2 letni syn potrafi w sama noc przespac 15 godzin! a twoj ma dopiero 7 miesiecy... sprawdz ten cukier ale nie bierz sobie do glowy. moze dziecko troche sie przeziebilo, moze cisnienie takie, jak jest ciemno w dzien to dziecko tez jakos wiecej spi. no i ma duzo ruchu w domu ina powietrzu. jak dla mnie nie ma sie czym przejomowac.

Gość Gggggggggość
Witam mam pytanie moje dziecko ciągle śpi nie ma apetytu ani chęci na zabawy co to może byc