Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpieniona allegrowiczka

ALLEGRO - czo myślec o takim Sprzedającym?

Polecane posty

Chciałam kupić przedmiot na Allegro. Niestety przegapiłam koniec aukcji i nie zdążyłam. Napisałam do S[sprzedającego czy wystawi przedmiot ponownie. Odpisał mi, że owszem ale za jakiś czas (bo ma dużo zamówień z ostatniej aukcji) i, że cena będzie wyższa. No i czekam już 4 tydzień. Napisałam do niego w tym czasie 2 maile z pytaniem KIEDY ma w planach wystawić aukcję. Nawet nie raczył odpisać. Wkurzam się już. To gówniane podejście do klienta. Przecież rozumiem, że ma zamówienia ale mógłby chociaż odpisać, że za 3-4 tygodnie znów wznowi sprzedaż a tu olewająca cisza. Czekalibyście jeszcze czy oleli sprawę?

Gość precor-amt
JA bym dała sobie z tym spokój.... Jak tak będziesz go naciskać, to w końcu wystawi aukcje ale z taką ceną,:O że nie wyrobisz:D

No właśnie ja też już jestem bliska rezygnacji. Na aukcji pisze, że odpowiadają ma maile 8.00- 18.00 pon- pt. Ile, by go kosztowało napisać tak wystawię za X czasu lub nie mam zamiaru więcej wystawiać. Przynajmniej człowiek, by wiedział na czym stoi. A tak wiszę w próżni bo jemu się nie chce odpowiedzieć na maila. Najgorsze, że póki co nie znalazłam przedmiotu lepszego od tego, który ON wystawia. :( :( :( Wiem, że nawet PO złożeniu zamówienia musiałabym czekać miesiąc na realizację ale wiem, że było by warto i wiem, że czekam na coś. A tak, mam czekać na nie wiadomo co?

precor-amt Na ostatniej aukcji wystawał po 900 zł. Teraz napisał, że będzie drożej więc myślę, ze cena podskoczy od 1000 do 1200 zł. Jestem skłonna tyle zapłacić.