Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazia220

ile ważą wasze dwulatki?

Polecane posty

Gość kazia220

mój na bilansie 10,80kg i 84 cm. Czy ktoś ma też takie drobne dziecko?

Moja na bilansie miała 90cm i 13kg, teraz ma 3 lata i waży 15kg i 96cm.

Gość nananannanana
mój waży 10,50 kg ale dlatego że ma zaburzenia wchłaniania i podejrzenie celiaki i jest pod kontrolą poradni gastrycznej od roku.może udaj się do gastrologa bo faktycznie mało waży

Gość .Misiu
moja pyza wazy 14kg

Gość Ja jestem Patrycja :)
Mało waży moj syn teraz ma 2 lata i 5mscy i waży ok 15kilo przy wzroście 94.5cm Jak miał dwa latka było ok 13 kilo :)

Gość mama córki :):):)
13,5 kg, 89cm Rozumie wszystko, mówi prawie wszystko, buduje zdania 3-4 wyrazowe, ogólnie jest b. bystra, tylko z nocnikiem problem:)

Ja też mam takiego okrucha, w dniu 2 urodzin 11,5 kg i 86 cm :) Nie ma co przeżywać, ludzie są różni :)

Gość mama 4 latki
Moja córka, jak miała 2 lata ważyła 11 kg. Teraz ma 4,5 waży niecałe 16. Waga 15 centyl, wzrost 75 centyl. Autorko nie przejmuj się a bardzo, skoro pediatra nie widzi nic złego, nie doszukuj się nieprawidłowości. Nie wszystkie dzieci to kluseczki:)

Gość hehehehmamatez
Mój mały własnie skończył dwa latka,wzrostu ma 88 cm a waży 11 kg. Jest chudy jak cholera. Dla porównania jego starszy brak w jego wieku miał 90 cm wzrostu i ważył ponad 15 kg

Gość kazia220
różne te dzieciaczki:) nananannanana: chyba muszę się przejść do gastrologa. Może faktycznie ma problem z wchłanianiem. Od zawsze był niejadkiem.

Moja waży 13.500, wzrost 90. Na bilansie miała dwa lata i miesiąc. Mojego męża siostry synek, miesiąc młodszy od mojej - malutki i chudziutki - uczulony na prawie wszystko - niewiele jest produktów które może jeść, a te co może już mu się przejadły i się buntuje.

Gość moj syn wazy
16kg i ma jakies 95cm. Duzy jest ma to po rodzicach ;)

Gość 55kama55
Moja córcia waży 13 i ma 87cm wzrostu

Gość bo rude to wredne
Mój też jest chudy-wczoraj byliśmy na bilansie,ale jeszcze 3tygodni do skończenia 2lat nam brakuje. waga 11kg wzrost... 94cm... Twój przynajmniej nie jest taki wysoki. A mój długi i chudy. Jest zdrowy-miał już robione wszelkie możliwe badania, szukaliśmy pasożytów, dróżdżaków, celiaki, alergii, anemii i wielu innych chorób o których wcześniej nawet nie słyszałam. I nic-taka jego uroda. A nie jest jakimś niejadkiem. Je wszystko,ale w małych ilościach...

Gość ewelina3030
A moja córunia waży 14 kilo i ma 95 cm.Jest szczupła ale wysoka:) Pięknie mówi tylko z nocniczkiem kłopoty mamy:)