Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpikowa

Krew po masturbacji

Polecane posty

Gość karpikowa

Witam, mam nietypowy problem. Nie jestem już dziewicą ale z powodu chwilowego braku męża (jest za granicą) muszę się sama zadowalać. Nie używam wibratora. Używam innego plastikowego urządzenia, które bardzo przypomina wibrator. Masturbuję się już dłuższy czas. Mój problem polega na tym, że krwawię po masturbacji. Jest to wydzielina zabawiona krwią w kolorze od brązowego do bladoróżowego. Byłam z tym u ginekologa, ale powiedział że wszystko jest ok. W sumie zastanawiam się czy nie powinnam iść się przebadać do innego lekarza. Jak myślicie, co to może być? Proszę o pomoc i poważne potraktowanie mojego pytania.

Gość karpikowa
nie, nie przypomina ;) to jest taka plastikowa a'la buteleczka wypelniona plynem ;))

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
ten przyrząd nie ma jakichś ostrych krawędzi? może po prostu za bardzo nim "szorujesz" wnętrze pochwy i stąd lekkie krwawienie, ja tak mam czasami z palcami :p

Gość hmmmmmmmmmm......1
marne prowo

podczas seksu z mężem zabezpieczalas się ? prezerwatywa, tabletki ? takie plamienie jest czesto u kobiety kiedy zarzywa tabletki

Gość karpikowa
żadne prowo. martwię się, że coś sobie zrobiłam. ma krawędzie ale wygladzilam je pilnikiem. co powinnam jeszcze zrobić, żebym nie krwawiła?? ps. mąż wróci dopiero w grudniu

Gość karpikowa
RychuPejaSolufka nie nie zabezpieczamy się z mężem. Więc prawdopodobieństwo że to leki wywołują u mnie taką reakcję jest chyba znikome. Jeśli już coś miałoby się dziać u mnie po zażyciu leków to chyba ujawniłaby to druga dziurka ;P