Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stacja92

matura. co robić?

Polecane posty

Gość stacja92

W tym roku zdaję maturę. Choś w to zdanie szczerze wątpię. jeśli już to kurwa na chujowym poziomie. Niby nie jestem głupia, średnia 4,2, jak chcę to umiem się nauczyć. Ale nie mam siły. Standard: od września, od świąt, od nowego roku, od ferii. Ferie się kończą, a ja nie zaczęłam. Co zaczynam, to kończę z krzykiem lub płaczem. Przed chwilą przepisywałam zadania z matmy na czysto, długopis zaczął przerywać - rzuciłam to w chuj. Nie wiem co robić, kurwa niczego się nie nauczę jak tak dalej pójdzie i nie zdam. Co mam robić? Błagam o podpowiedź.

Gość LokaLoka
tez sie nie ucze...tez zdaje w tym roku mature. A probne jak Ci poszły??

Gość a ja nie moge zdzierżyć
a czego Ty sie chcesz uczyc? :D:D ja nie wiem czego Wy sie na te matury uczycie!! ja poszlam w ciemno na mature zdalam na 60% - 80% a potem dostalam sie na studia... nie histeryzuj tylko bo to najgorsze co moze byc!! bedzie dobrze zdasz z najmniejszym paluszkiem w d....... :):)

Gość stacja92
próbny historia podst. 61%, matma 40%, potem 56%. Innych nie miałam

jak jesteś mądra i uczylas sie mniej wioecej na biorząco to jakoś zdasz...to ale jeśli chcesz zdac troche lepiej to wypadalo by sie wziąśc w końcu od niej może dużo zależec w twoim zyciu..

Viktoria19lat7774 - "wypadalo by sie wziąśc" kochana podciagnij sie troche z gramatyki - poprawnie sie piszę: wypadałoby się wziąć ;)

Gość LokaLoka
i tak kazdy pisze wziasc :O

no to co ze kazdy tak pisze? a jak kazdy by pisal "usmy" albo "dópa" to by oznaczalo ze to jest poprawnie? :O nie oslabiaj mnie!! poprawnie sie pisze wziąć i po to jest gramatyka i ortografia zeby wg niej pisac...

Gość LokaLoka
ale wziasc nie rzuca sie w oczy tak jak dópa. I Twoje gadanie nie zmieni tego :P

Gość biorząco
was ist dasssssssssssssssss?

Gość fwrfgw
dokładnie tak samo się rzuca w oczy

nie chce Cie obrazac kolezanko ale zal mi takich osob jak Ty! bo inni tak pisza to Ty tez musisz, to jest zalosne...robisz blad ortograficzny i tyle...rob tak na maturce to Ci wróże 100% :) rozumiem ze nie masz swojego wlasnego zdania i ślepo podążasz za szara masą, gratuluje Twojej postawy 🖐️

Gość LokaLoka
nie chodzilo mi ze podazam za tymi osobami :O tylko ze wiekszosc tak pisze bo nie zdaje sobie sprawy ze to blad :O ja tez sobie nie zdaje z tego sprawy i chuj mnie to obchodzi.

Nie wiem jakim cudem można nie zdać matury, której poziom jest tragicznie niski. Więc raczej nie masz czego się obawiać.

no widzisz to juz Cie wyprowadzilam z błedu i zdajesz sobie z tego sprawe, i na przyszlosc bedziesz juz mogla pisac poprawnie. 🌻 :)