Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojacasie

wzw B , czy to koniec ?

Polecane posty

Gość Bojacasie

Witam . Moj chlopak jakies 2 lata temu dowiedzial sie ze jest nosicielem wirusa wywolujacego WZW B , mial robione badania , i jakis rok temu wszystko bylo bardzo dobrze , poziom wirusa w organizmie byl niski . Dzis wszystko sie zmienilo , i chlopak dostal skierowanie do szpitala a lekarka powiedziala ze jest bardzo zle :( nie wiem narazie nic wiecej , szczegolow dowiem sie pewnie lada chwila , ale juz teraz wariuje i nie wiem co ze soba zrobic , bardzo sie martwie , ze to juz jest jak wyrok .. Prosze powiedzcie czy ktos z was mial podobne przezycia ? czy ktos rowniez choruje na wzwb ? czy to musi oznaczac koniec normalnego zycia ? dodam ze moj chlopak ma 23 lata a nosiceilem jest prawdopodobnie od malenkosci ...

choroba ulega wyleczeniu u 90% chorych. C jest już znacznie gorsza,także myślę,że wyroku jeszcze nie ma.

Gość Bojacasie
no ok , ale mam pytanie , bo ja za bardzo nie jestem obeznana w tym temacie , czy skoro byl tle lat nosicielem , i teraz dostal skierowanie do szpitala to co to znaczy ? ze zachorowal i jest mozliwe ze sie wyleczy , czy ze wirus zaatakowal go na tyle , ze .. no wlasnie , ze co ? kurcze bo ja nie wiem co myslec

Gość Bojacasie
?? prosze...

Gość Bojacasie
ale czy przewlekle wzw b da sie w jakis sposob wyleczyc ?

Gość Bojacasie
czy jak juz jest przewlekle to nic nie da sie z tym zrobic ?

Gość złowrogi stulejarz
zacznij rozgladac sie za nowym chlopakiem, bo ten juz puka do bram św. piotra :classic_cool:

Gość kochajaca dyrektora
to koniec

Gość fgvsbhdfgnb
Do mnie kiedys startował chłopak z wzw typu B ale nie mogłam sie przełamć jakoś,iodrzuciłam go.bałam się że mnie zarazi a to moment,niech byśmy oboje mieli pekniete wrgi..i co i ja tez byłabym juz zarazżona,za duże ryzyko jak dla mnioe