Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

pomysl mojego na walentynki

Polecane posty

Gość mychaaaa

a wiec tak :P dzis zadz do mnie chlopak i zapytal sie czy pasowaloby mi spotkac sie z nim w nd o 4 rano :P wiem ze ma to cos wspolnego z walentynkami. Powiedzial ze powrot ok 21 i mam zabrac cos cieplego i wygodnego. Gory ? tylko ze to pol Polski do przejechania ;D

Gość mychaaaa
no i nic :P ciesze sie tyko :) poza tym... moze ktos zaczerpnie inspiracji z tego pomyslu :P co prawda nie wiem co to jest bo to niespodzianka :) ale sie domyslam

Gość kobietoooo!
zazdroszczeeeeee :)

Gość mychaaaa
nawet jesli to nie bedzie to ....to sam fakt ze bedzie ON jest dla mnie najistotniejszy i wcale nie zalezy mi na tych gorach czy na czym kolwiek innym, cieszy mnie tak bardzo to ze byl wstanie wymyslic cos by sprawic radosc na mej twarzy bo wedle mnie to mozemy jechac do niego na dzialke :P ale najwaznijesze dla mnie bedzie to ze bede tam z NIM :) bo z nim jest wszedzie cudownie....

Gość mychaaaa
ymmh:) do dzis sie zastanawiam czym sobie zasluzylam ze spotkalam Go na swojej drodze... i naprawde nie mowie tego teraz ze wzgledu na te walentynki tylko ogolnnie ze jest jaki jest... ze wszystkimi swoimi wadami nawet:)

Gość inka to taka kawa jest
hahahahaha! pewnie ci powie,ze na walentynki chce zebys mu od samego rana robila lodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Gość mychaaaa
ps... nie wiem czego wy niektorzy zazdroscicie ? widac to po was gdy dajecie te swoje glupie docinki... ja rozumiem ze skoro jestescie tacy to nie potraficie znalezc szczecia i sie potem tu uzalacie :P