Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((((((

moje wągry są nie do usunięcia:( Prosze o pomoc;(

Polecane posty

Gość mgfjf
no ok to juz pisałaś. a napisz czy to ta z linku co podalam wyzej?

Gość mgfjf
ok. idę po nią:)

Gość mgfjf
zobaczymy, dzięki za radę:)

A może jakaś parówka? Ja nie mam wągrów, bo zawsze po saunie, kiedy pory są otwarte, czystymi rękami usuwam nadmiar sebum na nosie, nigdy nie ma śladu i żadnych obleśnych wągrów, innego sposobu nie widzę niż mechaniczne usunięcie. Aco do nierównej skóry to może jakiś peeling chemiczny u dermatologa, jeżeli rzeczywiście jest tragedia, ale myslę, ze zwyczajny peeling i tonik złuszczający mógły też dać radę.

Gość mgfjf
ja chodziłam na mechaniczne oczyszcznie, sama tez się masakrowałam. po tygodniu pory znowu sa zanieczyszczone.

No raz w tygodniu paroweczka powinna byc. Z tego co piszesz masz tlusta cere raczej albo mieszana, z tym clerasilem to chyba tez niezly pomysl, ale on ma w sobie duzo alkoholu, wrecz nim smierdzi, wiec wysusza .

Żadna parówka, żaden usuwanie mechaniczne, i żaden Clearasil. To wszystko tylko stymuluje produkcję sebum i pogarsza problem.

Gość Magra Łagra
po 1 . mechaniczne tradycyjne usuwanie tylko nie kazda kosmetyczka robi to dokładnie , po 2. peeling w domu 2 razy w tygodniu , kwasy AHA BHA i kremy matujace na dzień . Mycie twarzy płynami bez mydła . Jeśli chodzi o peelingi kawitacyjne to przy takiej skórze nic nie pomagają , mikrodermabrazja też nie pomoże po prostu wyrzucisz pieniądze w błoto . Reasumując : mechaniczne tj oczyszczanie i peeling drobno lub gruboziarnisty ( zaobserwuj ,który bardziej służy) i regulacja sebum kremy ,kwasy no i nie zapomnij odpowiednio nawilżać gdy będziesz lekko się złuszczać

Gość Inneov D-Tox na niedoskonałości-uzy
Korzystałyście z leku co się nazywa Inneov D-Tox na niedoskonałości? No bo wyszukiwałam komentarzy na temat preparatu Inneov D-Tox na niedoskonałości i nic nie mogę znaleźć. Może moglibyście cokolwiek powiedzieć mi o tym produkcie? Opłaca się go używać, są dostępne jakieś zamienniki? Tu jest trochę informacji o Inneov D-Tox na niedoskonałości: http://www.listalekow.pl/inneov-d-tox-na-niedoskonalosci/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Nie chciałabym się nie naciąć i zmarnować bezsensownie pieniążki, dlatego pytam Was. Dzięki za wszelkie porady.