Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonpie

Czy mogę w Polsce serwisować laptop HP kupiony za granicą?

Polecane posty

Gość moonpie

Laptop kupiłam w Irlandii, mam rachunek, natomiast nie mam żadnej osobnej karty gwarancyjnej, nie kojarzę, abym ją w ogóle dostała.. Od pewnego czasu mam problem z niedziałającymi portami USB. Nie wiem, czy mogę wysłać laptop do serwisu HP w Polsce, bo ktoś mi powiedział, że musiałabym raczej odesłać laptop do Irlandii...

Gość cxcvx
musiałabyś wysłać do PL żeby za darmo mieć(jak masz gwarancję, rachunek nic nie znaczy bo to nie gwarancja)

możesz do serwisu w Polsce. serwisy nie obchodzi gdzie kupiony jest komputer ale czy gwarancja jest.

Gość cxcvx
podobno własnie obchodzi, bo kupując laptopa pytałąm sie co by było jakbym go chciała w innym kraju serwisować to powiedzieli ze do Pl musiałabym przysłać

Gość moonpie
Zapomniałam dodać, że już jestem w Polsce :) No właśnie tej gwarancji nie mogę znaleźć, ale sprawdzałam na stronie HP, wklepałam numer seryjny i nr produktu i jeszcze mam 2 mce gwarancji.

Gość moonpie
A jak go kupowałam, proponowano mi wykup ubezpieczenia (czy czegoś w tym rodzaju) na 2 lata, mogłabym podobno nawet zalać laptop i zaraz dostałabym nowy, na całym terenie Unii. Ale odpuściłam, bo kosztowało to 1/4 ceny laptopa..